Домашари или скитници?

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
па во зима сакам да си сум дома на топло али постокано да си имам гости, а во пролет и лето, кога надвор е така прекрасно сакам само да шетам и шетам!!!!!!

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Домашар мислам дека сум повеќе.Шознам, не е како што беше не ми одговара ни средината толку веќе.Единствено сакам да имам улога на скитник во пролет,кога е убаво времето башка и убаво ветерче има и убавина е за шетање па ако треба и сама шетам задоволство ми е.Викенди почнав да мразам,ретко излегувам преку викенд повеќе скитам во среда отколку сабота.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
зависи кога како. некогаш не ми се излегва од дома ама некогаш не ми се ој дома :). периоди ...

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Defenitivno i dvete.Nekogas sakam samo da sum doma,no nekogas znam da ne se priberam.Zavisi od raspolozenieto i kako ke me fanat "matnite" vo glava :):):)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Скитам ептен, посебно на распуст дома не се прибирам. Сеа суботава дома се немав прибрано 14 саата :)

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Па кога како, најчесто дремам дома за време на учебна година ама за распусти тешко дека би можеле да ме пронајдете дома... :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Додека трае школската година сум домашар, а летово не се прибирам дома.:)

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..Зависи. Сепак би рекла повеќе седам дома.И кога ми е досадно наоѓам занимација.Кога сум надвор,ретко кога ми е досадно,ама едноставно кога се нема каде да се оди,каде да се излезе, секој би одбрал дома да си седи.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Само дома си е дома.......................хехехе најчесто сум дома, но летно време не се прибирам многу, ја користам секоја прилика да шетнам негде:pipi:

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Зависи кога-како.Некогаш несакам да мрднам од дома а некогаш не ми се оди дома.
:salut:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
За распусти никоаш не сум дома, а пак за учебна година излагам ама не исто ко за распусти... значи скитник сум :P

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
хехе добро прашање, кога бев помал бев невидена скитара едвај дома ме прибираа, сега балансирано си искачам немам проблеми со тоа :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Balanced. Се трудам да биде еднакво и надвор и дома.

Kajgana Shop

На врв Bottom