Домашари или скитници?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Фифти - фифти. Има денови кога обожавам да сум дома улежен на кауч или на фотеља пред компјутер. Али има и денови кога дома не се прибирам, освен за спиење. Зависи од расположение.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Јас многу сакам да се шетам.Не сакам да сум дома досадно ми е.Подобро ќе одам ќе седам на некоја клупи во парк или само ќе се шетам него да седам дома пред компјутер.
Ама другарките пак воопшто не сакаат да ми шетаат:(Затоа не излегувам многу.Немам такво друштво за скитање :nesum:

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Изгледа кога ќе претерам со шетањето автоматски ми се наметнува периодот кога сакам да сум дома и да си уживам без да се оптоварувам за било што. Едно со друго ми е поврзано :)

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
па налето не сум дома прибран ке ме утепа татко ми а сега зимава и така и така ама повеке дома сум ова време(такво е ме фаќа мрзата)

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Си сакам и да се излежавам и да шетам:pipi:исто ми е, али ако времето е надвор сончево и топличко, обавезно аут.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Некогаш цел ден сум дома гледам некој филм,се излежавам,спијам,а некои денови не се пребирам дома ......

M

MIL

Гостин
Хммм,па зависи во последните 4 месеци сум си повеќе домче нетче,биљард,диет,музика домашарче сум како лавче се истегам кога сум слободен некако и по кафичи не ми се излегува банално ми е од малечок сум по кафичи домче е боље :toe:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Воглавно повеќе дома, но кога имам некоја обврска гледам да се прошетам и тоа пешки независно колку треба да пешачам, но така да безделничам и без некоја работа да скитам :nenene:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Скитник :pipi: порано повеќе талкав некаде дома идев само за јадење а и сега е така во лето или кога е топло а иначе во ладно повеќе сум дома преку ден пред на ком а навечер ауф

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
И двете...додека седам дома не ми се мрда...али ко ќе искочам не сакам да се вратам...:vozbud:

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Зависи какво е времето...ако е сончево не се прибирам дома, а ако е облачно поубаво ми е пред компјутер да си седам и музика да слушам...:)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Милсам дека сум повеке домашар...а кога дојде Петок-Сабта сум СКИТНИК...:nesvest:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Pa mislam deka sum domasarka generalno,no znam da imam i periodi samo na setanje da mislam i da ne se priberam doma ama toa retko mi se slucuva...:pipi:

Член од
15 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
2
Кога како. Зависи од расположението. Некогаш, т.е. скоро секогаш сакам да сум сам. Ми смета светот. Го мразам. Има толку многу неправди.

Kajgana Shop

На врв Bottom