Долгокоси или келави момци?

Z

zmej gorjanin

Гостин
MIslam deka sum edinstvena- Kelavi (no samo ako imaat ubava faca), a dolgi kosi kaj maski nejkam iccccc:vozbud:
Епа девојче фала ти многу за сапортот, бидејќи ти ги сакаш бричените момци и бричените момци те сакаат тебе, а ја па особено, пошто си једина тука која што сака челави гангстери :pos2:.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Келави, кец, двојче, тројче :vozbud:
Долгокоси не обичам многу, многу ...

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Не стои на мж долга коса бе ко мајмуни обраснати ми се:kesa:а некој се и феминизирани со женствени features:pov:
ја би за кратка, бричена, или како и да е само да не е долга,колку погрубо изгледа мажот толку е посекси:), природно е, а и ја истакнува машкоста:wink:

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Подобро да е сосема ќелав, отколку да има долга коса. Машките со долги коси ми се антипатични.

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
па долгокоси до рамена обавезно да има коса многу повеќе ми се свиѓаат одколку некои ќелави

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Ја веќе си почнав да пуштам долга коса, али шо ќе бидне со школово се чудам (8одд)... :toe:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Не стои на мж долга коса бе ко мајмуни обраснати ми се:kesa:а некој се и феминизирани со женствени features:pov:
ја би за кратка, бричена, или како и да е само да не е долга,колку погрубо изгледа мажот толку е посекси:), природно е, а и ја истакнува машкоста:wink:
sto e prirodno vo kratkata kosa ,aj molim te objasni.

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
ni dolgo kosi ni kelavi.. nesto u sredima mmm:back:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
долга коса мммммммммм на некое црно типче со плави очи ауффффффффф страшно привлечно

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Bataliv dolga kosa poodamna:pos2: sega samo kec ili dvojka .. top e

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Ако морам да бирам меѓу долгокоси и келави, тогаш апсолутно долгокоси.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Kakvi momci se vo moda spored frizot.
I kakvi momci poveke ve palat.

Jas sum za dolgokosite:music3:
Прво, машките фризури кои доаѓаат во мода и цел град се со иста фризура, ми се одбивни.

Второ, и најбитно во контекст на темава, го мрзам прашањето "какви машки те палат, со кратка или долга коса?". Никогаш, буквално никогаш не ја гледам косата, не ми игра улога што има на главата, туку што има во неа. Па, ако се заљубам веќе во некој, нема косата да ми биде пресудна. Што па мене ми е гајле дали нема коса или има коса подолга од мене, се додека на него му се свиѓа сопствената коса.

Трето, која сум па ја да му сугерирам на некој каква фризура да има. Што сака нека прави, ако праша за совет, ќе му кажам, ама вака глупаво е.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Абе џабе сум дооооолгооо кос кога во новчаникот сум ќељав!

Kajgana Shop

На врв Bottom