Долгокоси или келави момци?

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Нуљарица јок, уствари зависи од бучукот. Долга никако, така да средина негде кец двојче :)

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Густа црна кратка коса

Јас имам другарчиња со ретка коса или прокелави ... не ми сметаат ... но искрено, не сум имала дечко проќелав и малку ми е шубе да замислам дека галам некого така по голата мазна глава :nesum:
Не сакам никого да навредам, тоа е состојба која е наследна, тешко се лекува и спречува ... но мене ми е шубе ...
Посакувам маж ми да има црна густа коса (не долга) па да си го галам и бушавам секогаш:back:
Позз:smir:

Ја веќе си почнав да пуштам долга коса, али шо ќе бидне со школово се чудам (8одд)... :toe:
Е што ќе биде :nesvest: ??? ... ќе биде тоа што ќе направиш да биде :vozbud:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Е што ќе биде :nesvest: ??? ... ќе биде тоа што ќе направиш да биде :vozbud:
Сигурно мислеше на тоа дека скоро секој професор гледа да просере нешто, најчесто за машките со долга коса.

Ја пример, имам двајца другари од клас со подолга коса. Нема ден а еден мрднат професор да не им каже "ова не е богословија, туку е најелитната (?!) гимназија во Скопје..."

H

^HITMAN^

Гостин
90% од девојките одговориле долга коса, а 90% од девојките пљукаат по металците. :tapp:Чудна работа...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
90% од девојките одговориле долга коса, а 90% од девојките пљукаат по металците. :tapp:Чудна работа...
Хех....

Од секогаш се знаело дека металците носат перика т.е. гледано од женски аспект тие се позери...

Долга коса од женска преспектива = ЕМО !

H

^HITMAN^

Гостин
Хех....

Од секогаш се знаело дека металците носат перика т.е. гледано од женски аспект тие се позери...

Долга коса од женска преспектива = ЕМО !
Какви металци со перики бе браааааааааат? :pos2: Сум кружел низ тие кругови доста време и не сум сретнал таков. А перика, верувај се познава од километар.Хардкор металец се шиша единствено кога ќе започне да му опаѓа косата и тоа се шиша 0 и така си се прекројува кон скинхедсите малце и си тера така цел живот:pos2:. Зборам за металец-металец значи, не за ванабе металцине.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Какви металци со перики бе браааааааааат? :pos2: Сум кружел низ тие кругови доста време и не сум сретнал таков. А перика, верувај се познава од километар.
Шо му е на металците браааат????
Јас не сум кружел искрено и ти кажују!

Долга коса за женските е емо должина...

Перики носат метаљците бре...

H

^HITMAN^

Гостин
Шо му е на металците браааат????
Јас не сум кружел искрено и ти кажују!

Долга коса за женските е емо должина...

Перики носат метаљците бре...
:pos2::pos2::pos2: Му се јавив сеа на еден другар од средно, металец е типот и има долга коса и му викам: " Абе мајмун шо не кажеш дека си носел перика,а?" :pos2::pos2::pos2: Се збуни дечкото. :)

Не збори глупости па и ти, емо должина ако е долга коса за девојките тоа е ок, али металците не носат перики тоа тврдам со сигурност.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
:pos2::pos2::pos2: Му се јавив сеа на еден другар од средно, металец е типот и има долга коса и му викам: " Абе мајмун шо не кажеш дека си носел перика,а?" :pos2::pos2::pos2: Се збуни дечкото. :)

Не збори глупости па и ти, емо должина ако е долга коса за девојките тоа е ок, али металците не носат перики тоа тврдам со сигурност.
Па ти не ме свати...

Значи емо должина ако е долга коса за девојките, тогаш косиштата на хеви металците се нешто просто неверојатно!
(тука е можеби причината што ја наведе дека 90% од девојките не сакаат металци)
За мојата коса не зборувам... бегаат како од ѓаол!

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.497
Ја веќе си почнав да пуштам долга коса, али шо ќе бидне со школово се чудам (8одд)... :toe:
Ништо нема да бидне со школото на место ќе си остане ништо не го мрда па дури ни земјотрес :), само што доколку до факултет ја раснеш косата ќе бидеш во состојба комотно металец да станеш со сите нишани. :)

Не стои на мж долга коса бе ко мајмуни обраснати ми се:kesa:а некој се и феминизирани со женствени features:pov:
ја би за кратка, бричена, или како и да е само да не е долга,колку погрубо изгледа мажот толку е посекси:), природно е, а и ја истакнува машкоста:wink:
Имаше една поговорка ама ај да не ја кажувам, ќе испаднам можеби премногу груб па да не те запалам тука на лице место. :wink:
Најгрубо, најприродно е да имаш долга коса.
Знаеш ама е добро за мавање такви диви фетиши за кои што спомна со долга коса? Лудница бе „сестро“. :) :pos2::helou:
PS: Дека спомна машкост истакнување ова она, машкоста јас како што знам најточно се истакнува и мери на маса со метро. :)

Прво, машките фризури кои доаѓаат во мода и цел град се со иста фризура, ми се одбивни.

Второ, и најбитно во контекст на темава, го мрзам прашањето "какви машки те палат, со кратка или долга коса?". Никогаш, буквално никогаш не ја гледам косата, не ми игра улога што има на главата, туку што има во неа. Па, ако се заљубам веќе во некој, нема косата да ми биде пресудна. Што па мене ми е гајле дали нема коса или има коса подолга од мене, се додека на него му се свиѓа сопствената коса.

Трето, која сум па ја да му сугерирам на некој каква фризура да има. Што сака нека прави, ако праша за совет, ќе му кажам, ама вака глупаво е.
Одлично кажано, се согласувам во целост.
Еве на пример кога гледам девојка, не ми е гајле дали ќе биде шишана нуларица или ќе биде со коса до колена, гајле ми е само каква е по душа, дали си одговараме, емоционално. Битно ми е само каква е како човек и толку. И доколку одлучила да се однесува на некој начин, да држи до одреден стајлинг, или слично, не е мое да ја силам да прави нешто што не сака, мое е доколку се сакаме да го испочитувам нејзиниот избор исто како што таа го почитува мојот. Ете прифатеност, ете толеранција, ете почит, ете разбирање, ете пријателство ете љубов. Толку едноставна работа, ама за некои луѓе (голем број) изгледа тоа им е навистина многу тешко да го разберат.

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Еве на пример кога гледам девојка, не ми е гајле дали ќе биде шишана нуларица или ќе биде со коса до колена, гајле ми е само каква е по душа, дали си одговараме, емоционално. Битно ми е само каква е како човек и толку. И доколку одлучила да се однесува на некој начин, да држи до одреден стајлинг, или слично, не е мое да ја силам да прави нешто што не сака, мое е доколку се сакаме да го испочитувам нејзиниот избор исто како што таа го почитува мојот. Ете прифатеност, ете толеранција, ете почит, ете разбирање, ете пријателство ете љубов. Толку едноставна работа, ама за некои луѓе (голем број) изгледа тоа им е навистина многу тешко да го разберат.

Болдот:vozbud: Сериозно би се шетал со девојка нуларица под рака, само заради нејзината душа?

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Штознам носам долга коса онака кратка обликувана,ми покрива уши со шишки(ЕМО стил не носам НИКАКО ни на крај памет:nerv:) негде од распуст на шесто одделение.Се до сега има негде 3-4 години,и таква ми е и главата а и косата мека,што не ми одговара кратка фризура.Сон ми е да носам кратка,али сум бил и на фризер сум гледал каталози,и заклучок е дека мојот стил е само долга косица..:jaj:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Какви металци со перики бе браааааааааат? :pos2: Сум кружел низ тие кругови доста време и не сум сретнал таков. А перика, верувај се познава од километар.Хардкор металец се шиша единствено кога ќе започне да му опаѓа косата и тоа се шиша 0 и така си се прекројува кон скинхедсите малце и си тера така цел живот:pos2:. Зборам за металец-металец значи, не за ванабе металцине.
хахахахахахахаахахх ПЕРИКИ Се контролирате што пишувате хахахахахах Можи таму некој Носи ама уште вакво нешто немам ни видено ни слушнато хахахах Во Ресен се знам со сите металци па ни ЕДЕН не нози ПЕРИКА :tapp::tapp::tapp::vozbud::pos2::pos2::pos2:

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.497
хахахахахахахаахахх ПЕРИКИ Се контролирате што пишувате хахахахахах Можи таму некој Носи ама уште вакво нешто немам ни видено ни слушнато хахахах Во Ресен се знам со сите металци па ни ЕДЕН не нози ПЕРИКА :tapp::tapp::tapp::vozbud::pos2::pos2::pos2:
Прав металец не носи перика. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom