ama pusto sve nekoi zgodni mu se lepat kako muva na ...?Мистичен напиша:А што доколку ја има желбата, ама пусто...
Тоа покушавам да ти до го докажам цело попладне... Ама ти не ме слушаш и затоа ќе си останеш таква, за жал!!!Desert напиша:Teshko prashanje, Misticen.
Iskreno, veruvam deka mozhno e sve, ama zavisi i mnogu od covekot i negovata zhelba za izmeni.
За првото ќе кажам можно еМистичен напиша:Дали неверноста е болест која може да биде излечена? Дали плејбојот може да стане домаќин? Или, еднаш женкар - секогаш женкар?
Е ова многу добро го кажа. И така е. Во најмногу случаи колку што знам јас, го прават тоа за да си докажат пред себе дека се мажишта големи, па филмот им е као тие ги вртат сите жени у градот, која сакаат може да ја имаат, нешто у тој стил . А основниот проблем е дека им фали самодоверба....И дека таквите се лузери најголеми ама ај...Dani^^^ напиша:Ne e bolest - povekje e potreba na nekoi lugje da si go polnat svoeto ego so shto povekje partner,treti vo nedostatok na samodoverba probuvaat da si dokazat samite na sebe deka mozat..
Познавам луѓе кои навистина сакаат да се сменат, ама пусто не можат, тоа им е во крвта Скоро секоја која ќе ја видат ја гледаат како потенцијален секс. Таквата личност можеби ќе се смени кога ќе му "падне" г`зотМистичен напиша:Дали неверноста е болест која може да биде излечена? Дали плејбојот може да стане домаќин? Или, еднаш женкар - секогаш женкар?
Mala aj sredi se i vidi ubavo za shto e temata pred da tresnesh neshto. Dodusha vo pravo si ama ovde ne se zbori samo za mashkata nevernost. Eve na primer glaven promoter na izleti von brakot tuka e tokmu ZHENA! Ili se lazham?АуРоРа напиша:Е ова многу добро го кажа. И така е. Во најмногу случаи колку што знам јас, го прават тоа за да си докажат пред себе дека се мажишта големи, па филмот им е као тие ги вртат сите жени у градот, која сакаат може да ја имаат, нешто у тој стил . А основниот проблем е дека им фали самодоверба....И дека таквите се лузери најголеми ама ај...Dani^^^ напиша:Ne e bolest - povekje e potreba na nekoi lugje da si go polnat svoeto ego so shto povekje partner,treti vo nedostatok na samodoverba probuvaat da si dokazat samite na sebe deka mozat..
А дали е болест? Не знам, ама патологија е сигурно.