Од forum.gsm.mkод кај да симнам Igo primo и како да инсталирам на 480x800?
Оди на forum.gsm.mk имаш подфорум за гпс и сите навигации ти се бесплатни за симнување и инсталација. На македонски ја имаш и igo само со српски и хрватски глас.Ми треба навигација за таблет на македонски јазик или српски јазик бесплатна.
сите навигации ќе те однесат докај што имаат мапи,битни се мапите колку се апдејтувани на поновиNavigon ќе си ја симнеш од торент, според мене најдобра навигација за било каде, дали Македонија или надвор сегде ќе те однесе..
На тоа и мислев, Navigon има апдејтувани мапи, барем до сега кај што сум имал шанса да патувам и сум го користел одлично се покажа.сите навигации ќе те однесат докај што имаат мапи,битни се мапите колку се апдејтувани на понови
Бекер ако си активен корисник на гпс. Посебно за шофери.Па можно ли е толку да е скапа класичната гпс навигација со уред , еве Гармин гледам на официјална страна 15К за Европа цела ... има нешто поефтина варијанта да ми препорачате , за цела Европа нормално... значи класичен џи пи ес уред ми треба, неможам на телефон многу ми е мизерно те батерија , те ако ти се јави некој , одзема внимание некако.. класичен уред сакам да вградам .... благодарам унапред...
А бе од Google maps нема подобра GPS апликација, зезнато е што бара интернет за мапите. Е сега може да си симнеш дел од мапата за offline навигација но тоа не е тоа, пак си ограничен зошто не можеш од целата држава. Во странство да користам 3G на роаминг, ќе ме боли глава од сметката, па сигурно месец дена. Мислам дека има и кракната верзија но ја немам пробано.![]()
И за таа офлајн мапа ти треба нет за да ја стартувашА бе од Google maps нема подобра GPS апликација, зезнато е што бара интернет за мапите. Е сега може да си симнеш дел од мапата за offline навигација но тоа не е тоа, пак си ограничен зошто не можеш од целата држава. Во странство да користам 3G на роаминг, ќе ме боли глава од сметката, па сигурно месец дена. Мислам дека има и кракната верзија но ја немам пробано.![]()