Можеш, иако пак е кнап баш за февруари-март 2024. Ако бројот што го добиваш при извлекувањето е меѓу најниските (под 5000-10000).Знае ли некој пример ако бидеш извлечен сега во мај, дали можеш да одиш за САД наредна година некаде февруари-март?
Pozdrav,
Ja imam zakazan intervju za prvu polovinu januara meseca.
Koj je od prilike vas case number, nas case number je 2023EU00003XXX ali jos nismo dobili termin.
Moj case number je EU8xxx. Popunio DS260 u maju, trazio da mi otkljucaju u augustu da nesto ispravim i dopunim i prosle nedelje mi zakazali za januar intervju.
18:00 часот кај нас , пробав ама преоптеретена е страната и не можам уште да проверам.Од денес почнува извлекувањето или? Пишува 6 мај 12 саат ама незнам по која временска зона. Го пишам бројот во тоа check status али пишува не постои. Најверојатно уште не се извлечени.
Лани проработе околу 19ч.18:00 часот кај нас , пробав ама преоптеретена е страната и не можам уште да проверам.
Има некој што провери?
И кај мене воопшто и не ја отвара. Подоцна или утре.18:00 часот кај нас , пробав ама преоптеретена е страната и не можам уште да проверам.
Има некој што провери?
Has not been selected, чекаме сега пак октомври за жал.И кај мене воопшто и не ја отвара. Подоцна или утре.
Автоматски споено мислење:
Ништо кај мене, више срече други пут ми рекоа. И братучетка ми е одбиена.
Има ли некој шо доби од форумот?
Istiot problem go imam i jas.Sto pati se proveruvam, postojano mi dava greska deka nesto imam
Автоматски споено мислење:
Dali nekoj ima vakov problem?