Зошто како ќе ги земам ?Како ќе ги земеш парите бе
Зошто како ќе ги земам ?
Зошто како ќе ги земам ?
Па си платам 10% данок, незнам што е чудното тука ?Данок брате, данок )
--- надополнето: 8 јануари 2014 во 18:39 ---
Данок брате, данок )
daj ja ke ti go isplatam ke dades edna pizzaТреба полнолетен да си
Ова ми беше прво онлајн кладење во животов , не знам дали е почетничка среќа ама се' погодив.Прегледај го приврзокот 81633
Не знам какви услови има на другите онлајн кладилници , јас сум само на оваа регистриран . Инаку извлеков добри коефициенти благодарејќи што типував во моментите кога противничкиот тим имаше 2 поени предност па коефициентот нагло се зголемуваше. А кои дополнителни можности ги има во William Hill , да се регистрирам и таму?Честитки за погодоците, но како ти успеа да се кладиш на NBA во Bet-at-home? Тоа е најлоша кладилница за кладење на NBA, работат со 1.85 - 1,85 маргина и имаат беден избор за кладење на NBA. Ако сакаш да се кладиш на NBA тогаш оди Pinnacle или ако играш врзани талони тогаш на William Hill.
Види го и цигари пуши, па уште малборо. цццццццбрзи пари благодарејки на @кртола фала ти.
Прегледај го приврзокот 81577
Не знам какви услови има на другите онлајн кладилници , јас сум само на оваа регистриран . Инаку извлеков добри коефициенти благодарејќи што типував во моментите кога противничкиот тим имаше 2 поени предност па коефициентот нагло се зголемуваше. А кои дополнителни можности ги има во William Hill , да се регистрирам и таму?