Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

M

Mr.InF3ction

Гостин
па 5 милиони ќе ги дадам на тие луѓе што немаат да јадат.. т.е за хуманитарни цели... 1 милион на таткоми што работи цело време за нас дома...1 милион за мајками што ме чувала 9 месеци у стомак лол ( тоа нема цена Priceless )
со останатите пари ќе си купам еден супер компјутер со кој што ќе можам да ги играм игрите до 2030 .. понатака здравје... ќе си купам се што сакам.... :vozbud:

A

Alexander Nevsky

Гостин
хмммм што знам ќе си купам едно мал остров во некој топски предел и залихи за наредните 50 години,ќе им дадам 2 милиона на моите а другите ќе ги донирам за децата без родители...

Член од
10 септември 2008
Мислења
65
Поени од реакции
23
НЕМА ДА МИ СТАСААТ :D

Прво ќе изнакупам се што ми треба и се што не ми треба :D Ќе си купам стан со 5 соби, ќе го уредам баш по мој вкус, ќе имам посебна просторија за облека како на филмовите, ќе има најнова технологија во него и се разбира по нешто од старите работи кои ми биле драги.
После тоа се оди на кола, ќе си земам некое многу јако црно количе, кабриолетче и ќе шетам сегде со него. Ќе купам по еден мал стан во сите градови од Македонија кај што сакам да одам, за да има кај да се сместам..
Потоа ќе го прошетам светов, ќе правам некои глупости, ќе го купам КАКА' на 1 ден, ќе си го исполнам животов до бескрај и назаТ.
Ќе изнакупам секакви глупости за сите што ми значат нешто и ќе бидам најнајхепи :D
Тешко мене кога ќе се разбудам.. :nesvest:

R

RAYTHEON23

Гостин
5 милиони донација за манчестер јунајтед:vozbud:....ИИИИИ еден МИ-24 хајнд Д:vozbud:

да има место за слетување на зграда а ја ке бидам на 5-ти кат:toe:

шо ке ми е друго....и шо знам еден куп книги и добра работилница и мини лабораторија ДОСТА Е!!!!!!

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Четврт леб, аргета-паштета а со другото, ќе видам...

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Па ќе одам во менувачница и ќе си купам 615 000 000,оо денари и ќе си имам повеќе милиони денари :vozbud:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Значи колку безвезни и играчница-стил ми се темиве од овој тип, то е језиво. Нит поента нит ништо. Само беспотребна имагинација. After all ќе си ги напикам в анус и ќе посакам да има мир во светот.:back:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Ќе бев среќна и ќе си купев стан во Охрид :pos2: а остатокот во џеб

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
ќе си купев едно станче тука или во охрид, некои сметки ќе подмирев и остатокот на банка да ми тече камата!

T

theTinule

Гостин
Пола од нив би ги донирала за децата у Африка (уф шо деца ќе се спасат)
А со другата половина би глеала да отворам некој бизнис шо ќе цвета...
Ама ги немам...така да...не се замарам многу многу...

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Прво да ги добијам, после ќе размислам!:vozbud::pos:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Како што рече трол,прво да ги добијам после ќе мислам...вака да си праам бајрам на паметот,не хвала:smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
ќе си купев едно станче тука или во охрид, некои сметки ќе подмирев и остатокот на банка да ми тече камата!
Да ти тече камата ама да знаеш дека нема да банкротира банката, или да знаеш оти нема да пропадне е тогаш да ги уложиш во банка а вака... колку души се заебале вака, ги дале сите пари во банка, да им се покачува процентот но на крајот останале без 1 ден од тие пари.

Инаку јас што би правел со тие 10 милиони, би купул некој стан во Охрид, во Бугарија, Турција, Шпанија, би си купил кола Пежо 407, ќе си направам убава куќа во мојот град, внатре со базен, теретана, билјард, би го прошетал светот и најнормално би дал неколку илјади евра како донација за деца без родители, хендикеп деца итн. Вака на прва тоа би го правел со 10 милиони а кога ќе ги имам, секој денар ќе гледам да биде правилно истрошен, (иако не верувам дека ова ќе се случи) и да не се расфрлувам многу со пари затоа што можеби на мене ќе ми биде среќен животот но со малку штедење сигурно би останало и за мојот син, ќерка, внуци...

R

RAYTHEON23

Гостин
Да ти тече камата ама да знаеш дека нема да банкротира банката, или да знаеш оти нема да пропадне е тогаш да ги уложиш во банка а вака... колку души се заебале вака, ги дале сите пари во банка, да им се покачува процентот но на крајот останале без 1 ден од тие пари.

Инаку јас што би правел со тие 10 милиони, би купул некој стан во Охрид, во Бугарија, Турција, Шпанија, би си купил кола Пежо 407, ќе си направам убава куќа во мојот град, внатре со базен, теретана, билјард, би го прошетал светот и најнормално би дал неколку илјади евра како донација за деца без родители, хендикеп деца итн. Вака на прва тоа би го правел со 10 милиони а кога ќе ги имам, секој денар ќе гледам да биде правилно истрошен, (иако не верувам дека ова ќе се случи) и да не се расфрлувам многу со пари затоа што можеби на мене ќе ми биде среќен животот но со малку штедење сигурно би останало и за мојот син, ќерка, внуци...
многу малце....основај фондација која патем ке прима приходи од твоја фирма или акции или пак обврзници...сеедно не е важно углавно глеј појше помогни...и да јас би купил нешто опрема за ова болнициве околу милион...ке ми остане де хеликоптеро не е скап:pos2:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
многу малце....основај фондација која патем ке прима приходи од твоја фирма или акции или пак обврзници...сеедно не е важно углавно глеј појше помогни...и да јас би купил нешто опрема за ова болнициве околу милион...ке ми остане де хеликоптеро не е скап:pos2:
Да ги добијам или поточно да ги заработам тие 10 милиони после тоа подетално би размислувал. Не е проблем, и 9 ќе дадам ако треба за донација само да добијам од некаде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom