Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.733
- Поени од реакции
- 27.720
Да не одам таму оф топик, а и си се умислила нешо интернет селебрити па не може да ти се прати приватна порака, или си ме блокирала или што знам.
Овде да ти објаснам
Еве вака да ти нацртам пошо изглеа не сфаќаш.
Година и пол никој никому не вика интелигенцијо.
Ми се обраќаш ти мене така.
После еден саат Сајбер му се обраќа на друг со истиот збор.
Сајбер е климав карактер што лесно потпаѓа под други влијанија, сака да биде кул со изрази, копира други.
Сеа сфаќаш?
Сфаќаш ама не сакаш, јебига. Потпаѓаш и ти под некои општествено очекувани и/или егоистични норми
Оф леле и на овој не може да му се прати приватна порака, какви уфилмани ликови сте Боже Господе.
Види сега тебе сине да ти објаснам.
Иначе, не, не можеш да дискариџнеш, обични модератори немаат таква опција. Ама здравје ќе те стаат и тебе за некое време, остани у јакото друштво.
Овде да ти објаснам
Да де. Што има врска тоа?Oh sweet Moses, па сам рече дека си интелигентен бе срце
Еве вака да ти нацртам пошо изглеа не сфаќаш.
Година и пол никој никому не вика интелигенцијо.
Ми се обраќаш ти мене така.
После еден саат Сајбер му се обраќа на друг со истиот збор.
Сајбер е климав карактер што лесно потпаѓа под други влијанија, сака да биде кул со изрази, копира други.
Сеа сфаќаш?
Сфаќаш ама не сакаш, јебига. Потпаѓаш и ти под некои општествено очекувани и/или егоистични норми
Оф леле и на овој не може да му се прати приватна порака, какви уфилмани ликови сте Боже Господе.
Види сега тебе сине да ти објаснам.
Вакви фори користат слабаци. Иам приметено, секогаш кога некој ја губи дискусијата со мене, вади некоја претходна ситуација во која он смета дека јас нешто сум бил понижен, победен во дискусија, вади приватни пораки и слично, па ја презентира како некаква шега. Тоа е очајно.Дупли профил ми е. Седи мирен да не те дискариџнам, да плачеш пак по темите.
Иначе, не, не можеш да дискариџнеш, обични модератори немаат таква опција. Ама здравје ќе те стаат и тебе за некое време, остани у јакото друштво.
Последно уредено: