¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
прашањево можеби не е баш за диета но да ми каже некој дали со 3-4 пати неделно(за7 месеци) одење втеретана по 2-3 саати вежбање се добиваат резултати?
Не.прашањево можеби не е баш за диета но да ми каже некој дали со 3-4 пати одење втеретана по 2-3 саати вежбање се добиваат резултати?
Да бе, ја редовно го праам тоа. Пуно е со луѓе, фудбалери колку сакаш, само мрзам шо има мн кучиња:helou:Абе ти почни да си трчкаш ако имаш слободно време. Кејов е прекрасно место за слабеење после 19 часот. Ем ќе се потиш од трчање, ем од девојките... :wink:
со тоа темпо со сигурност ќе има резултат но не се задржувај толку многу временски многу е профи билдерите вежбаат 45мин. ти вежбај до 1 1/30 најмногу и секако правилна исхранапрашањево можеби не е баш за диета но да ми каже некој дали со 3-4 пати неделно(за7 месеци) одење втеретана по 2-3 саати вежбање се добиваат резултати?
друже тоа ти се вика залак јадење или на секои 2-3 саати по неколку залаци колку метаболизмот да не ги губи важните работи како протеини ј.хидрати а посебно гликозатаШест оброци? Што ќе го правиш бе Стево, не е бишенце да го крмиш...
Нека ја збогати исхраната со протеини ама нека не претерува, сепак се разбравме со него. Не му е за мускулна маса, сака да има дефиниција... како Дејвид Бекам
Протеини ти се(Месо,белки,соја,млеко)Треба да јадеш по 6 оброци.Читај го мојот режим ќе сфатиш.
пффф и да сака неможе ко Бејвид Бекам : ))) прибидејки таа оформенoст се прави само кај спортистите и атлетичарите зашто они секој ден се под строг режим на тренирање и исхрана и немаат ни грам маснотии што кај обичниот чоек не е можно .. бтв ако зима протеини сакал да претера или не пак ке му се зголеми и телесната и мускулната маса па плус и ако тренира редовно не ни може да остане онакоф какоф што е и да стане као "Дејвид Бекам"Нека ја збогати исхраната со протеини ама нека не претерува, сепак се разбравме со него. Не му е за мускулна маса, сака да има дефиниција... како Дејвид Бекам