Диети и слабеење

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
прашањево можеби не е баш за диета но да ми каже некој дали со 3-4 пати неделно(за7 месеци) одење втеретана по 2-3 саати вежбање се добиваат резултати?

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
прашањево можеби не е баш за диета но да ми каже некој дали со 3-4 пати одење втеретана по 2-3 саати вежбање се добиваат резултати?
Не.

Абе албо, треба да јадиш по две тави баклава. Ќе одиш четири дена во неделата во теретана. Вежбите нека траат од 60-90 минути, инструкторот ќе ти ги покаже. Ако не се снајдиш, јас можам да ти ги објаснам. Пошто си ти albo-light ќе треба или да внесуваш повеќе протеини(компир, ориз, леб) или да си земаш креатин(тој ти е мислам 1300денари, 1 кг). За три месеци со добра исхрана, со правилни вежби и одмор на мускулите ќе те правиме Адријан Гаџа Негер, мислев Шварце негер.:pipi:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Нема потреба од диети. Еве јас не ослабев со килограми но прилично салото го скинав.

Утрински вежби, трчање 400 метри, па одење 400 метри така во три серии една по друга. После тоа 10 вежби, склекови,стомачни и најважно е Гуштеровиот лет. Со таа вежба цело тело се затегнува, верувајтеми, цело тело е затегнато, ослабено само со тој гуштеров лет и со трчањето.

Поздрав од гуштерчињата од Велес.

S

Stef Bachatero

Гостин
Протеини ти се(Месо,белки,соја,млеко)Треба да јадеш по 6 оброци.Читај го мојот режим ќе сфатиш.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Шест оброци? Што ќе го правиш бе Стево, не е бишенце да го крмиш...

Нека ја збогати исхраната со протеини ама нека не претерува, сепак се разбравме со него. Не му е за мускулна маса, сака да има дефиниција... како Дејвид Бекам :pos:

swallow

UrBaNeBoY
Член од
27 септември 2007
Мислења
81
Поени од реакции
0
Абе спортувајте и сексајте се редовноооо и се ќе биде во ред! самооо пазете да не прегреете:pos2:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Абе ти почни да си трчкаш ако имаш слободно време. Кејов е прекрасно место за слабеење после 19 часот. Ем ќе се потиш од трчање, ем од девојките... :wink:
Да бе, ја редовно го праам тоа. Пуно е со луѓе, фудбалери колку сакаш, само мрзам шо има мн кучиња:helou:

V

Viktoranius

Гостин
Диети имам многу ке напишам некоја во следниве денови сега немам време...
Сум ги употребувал и има некои видливи резултати..

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Odamna probuvam da bidam na dieta i nikako ne mi odi od raka,se nesto mene mi se jade,nesto interesno,blagicko,solenko....i ednas bev na dieta imav rezultati oslabev...bese nesto kako: dorucek obavezno,na rucek sto bilo bez leb,i posle 6 casot nema jadenje osven ovosje i pienje voda...i preku celiot den ne samo navecer vo golemi kolicini ovosje i voda....i ne bese nekoja stroga dieta samo morav da im odoleam na cokolatcata i cipsovite i uste mnogu slicna kaloricna hrana! no po toa apetitot mnogu mi porasna:) i vise ne drzam dieta....sega se poveke sakam da sportuvam i da bidam vo dvizenje....nema podobra dieta od umereno jadenje i sportuvanje!:)

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
прашањево можеби не е баш за диета но да ми каже некој дали со 3-4 пати неделно(за7 месеци) одење втеретана по 2-3 саати вежбање се добиваат резултати?
со тоа темпо со сигурност ќе има резултат но не се задржувај толку многу временски многу е профи билдерите вежбаат 45мин. ти вежбај до 1 1/30 најмногу и секако правилна исхрана

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Шест оброци? Што ќе го правиш бе Стево, не е бишенце да го крмиш...

Нека ја збогати исхраната со протеини ама нека не претерува, сепак се разбравме со него. Не му е за мускулна маса, сака да има дефиниција... како Дејвид Бекам :pos:
друже тоа ти се вика залак јадење или на секои 2-3 саати по неколку залаци колку метаболизмот да не ги губи важните работи како протеини ј.хидрати а посебно гликозата

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Протеини ти се(Месо,белки,соја,млеко)Треба да јадеш по 6 оброци.Читај го мојот режим ќе сфатиш.

ај и ја ке почнам да го практикуфам тфорој режим , стфарно си ми идол ! : )))) :pos2:

Нека ја збогати исхраната со протеини ама нека не претерува, сепак се разбравме со него. Не му е за мускулна маса, сака да има дефиниција... како Дејвид Бекам
пффф и да сака неможе ко Бејвид Бекам : ))) прибидејки таа оформенoст се прави само кај спортистите и атлетичарите зашто они секој ден се под строг режим на тренирање и исхрана и немаат ни грам маснотии што кај обичниот чоек не е можно .. бтв ако зима протеини сакал да претера или не пак ке му се зголеми и телесната и мускулната маса па плус и ако тренира редовно не ни може да остане онакоф какоф што е и да стане као "Дејвид Бекам" :tapp:

S

Stef Bachatero

Гостин
Било какви проблеми со исхраната и ако сакате брзи резултати,аднете на мсн баш ми се зборува за правилна исхрана и за диети.А сум ги пробал сите од Аткинсова па се до денешната што мислам дека е најдобра.Сега планирам до нова година да го намалам по малку внесувањето на калории за 250 неделно,за да стигнам до 2500 калории и да горам маснотии од стомакот.

Kajgana Shop

На врв Bottom