A
AnFem
Гостин
Додадено во салата ми заменува главен оброк, затоа што е калорично и полно со протеини.Оти авокадо?
Го имаш у некоо диета?
Додадено во салата ми заменува главен оброк, затоа што е калорично и полно со протеини.Оти авокадо?
Го имаш у некоо диета?
Знам дека е калоричнобаш и затава те питах,оти у ниту една диета не сум го сретнала.Си имаш свој режим на исхрана или по некоја диета одеш?Додадено во салата ми заменува главен оброк, затоа што е калорично и полно со протеини.
Јас со мој режим(здрава и ниско калорична храна) и умерено вежбање еднаш симнав 20 кила. Така да авокадото не е страшно ако го јадеш во мали количини и во замена со главен оброк.Знам дека е калоричнобаш и затава те питах,оти у ниту една диета не сум го сретнала.Си имаш свој режим на исхрана или по некоја диета одеш?
Јас само ги листам тие диетите и никак да се одлучам за некоо Ама окото ми се врте нешто накај УН
Aјде кажуви дата и почнуваме.Ти со искуство за Ун како приватна учителица ќе си ми Каков притисок, има завртници да летат кој ќе згршеЈас со мој режим(здрава и ниско калорична храна) и умерено вежбање еднаш симнав 20 кила. Така да авокадото не е страшно ако го јадеш во мали количини и во замена со главен оброк.
Сега пак се згицав. Ун диетата веќе три пати ја почнувам и ја прекршувам кога сум во тој пусти пмс. Ама пак ќе ја почнам и ќе бидам упорна овој пат. Сакаш да ја почнеме заедно, да си се бодриме и да си вршиме притисок?
U don't need diet's,all you need is to work your butt off.Има ли некој искуство со ДУкан диета?
Каква си фина:pДругари и другарки, јас и нејкед сме на УН диета од понеделникот. Си ја држиме синхронизирано. Сака уште некој да ни се придружи, да си се бодриме, да си даваме поддршка и да се подјебаваме кога е потребно?
@Forrest Gump?
Така не се регрутираат луѓе.Каква си фина:p
кажи и оти чат пат ржаме и завртници мааме
Sent from my U8600 using Tapatalk 2