Барам мислење.. од поискусни...вежбам веќе 1год 2месеци, и ослабев доста многу неколку броја незнам кг
... ама проблем е ми остана последниот слој најдоле кај стомачни.Доста ослабев ама некако ме фаќа страв да не расипам организам.. иначе кога некогаш ќе фатам да јадам -јадам за цел ден, а некогаш па и одржувам диета.. само една недела тешко зошто секогаш ќе се појави нешто (јадење) да ме излаже да го изедам.Пред некое време ми даде доктор да пијам за зајакнување на коските.. бев за рбет искривен малце.
иначе газирано отфрлено веќе 3/4 месеци.
шеќери на најниско ниво во ништо не ставам.. освен некогаш да пробам чоколатце..
Пари некако послабо..-скапа исхрана е па се прилагодувам на тоа што имам.Манџа кога има ја јадам без запршка.. вода/грашок.. и вкусно е.-Само попладне
Овошје-Најчесто јаболка и банани.Јаболка купувам секој 3/4 ден од зелено пазарче.. поефтино е 100ден 5кг. банани 35/40ден 6/7 банани.
Зеленчук-Среќа сега има зимница.. и јадам кога сакам.. колку сакам.. исто и за овошје.
Маснотии..-гледам да конзумирам во што помала количина.
Течности-Најчесто пијам вода и природно млеко од крава-среќа имам од каде да земам / купам
некој ѓи нема тие услови па мора вештачко+ поскапо е.
Најважното е -често вежбам.. стомачни,склекови,чучњеви -во домашни услови.. порано и трчав на кеј ама ме фати некоја мрза па сега за сега само дома од утре и пред зграда на справа имам ја напраиле поголемите
Утре планирам и на доктор да си проверам организмот, но ќе ми биде добредојден секој совет.