Диети и слабеење

%naked%

born to be wild
Член од
28 мај 2013
Мислења
550
Поени од реакции
1.480
Додадено во салата ми заменува главен оброк, затоа што е калорично и полно со протеини.
Знам дека е калорично:)баш и затава те питах,оти у ниту една диета не сум го сретнала.Си имаш свој режим на исхрана или по некоја диета одеш?
Јас само ги листам тие диетите и никак да се одлучам за некоо:) Ама окото ми се врте нешто накај УН

A

AnFem

Гостин
Знам дека е калорично:)баш и затава те питах,оти у ниту една диета не сум го сретнала.Си имаш свој режим на исхрана или по некоја диета одеш?
Јас само ги листам тие диетите и никак да се одлучам за некоо:) Ама окото ми се врте нешто накај УН
Јас со мој режим(здрава и ниско калорична храна) и умерено вежбање еднаш симнав 20 кила. Така да авокадото не е страшно ако го јадеш во мали количини и во замена со главен оброк.
Сега пак се згицав. Ун диетата веќе три пати ја почнувам и ја прекршувам кога сум во тој пусти пмс. Ама пак ќе ја почнам и ќе бидам упорна овој пат. Сакаш да ја почнеме заедно, да си се бодриме и да си вршиме притисок? :D

%naked%

born to be wild
Член од
28 мај 2013
Мислења
550
Поени од реакции
1.480
Јас со мој режим(здрава и ниско калорична храна) и умерено вежбање еднаш симнав 20 кила. Така да авокадото не е страшно ако го јадеш во мали количини и во замена со главен оброк.
Сега пак се згицав. Ун диетата веќе три пати ја почнувам и ја прекршувам кога сум во тој пусти пмс. Ама пак ќе ја почнам и ќе бидам упорна овој пат. Сакаш да ја почнеме заедно, да си се бодриме и да си вршиме притисок? :D
:vozbud: Aјде кажуви дата и почнуваме.Ти со искуство за Ун како приватна учителица ќе си ми :)Каков притисок, има завртници да летат кој ќе згрше:pipi:

Туку мене ме плаше шо алкохол не смеам.Дома ај ќе го скријам виното ,ами на излеване ќе ме испадат:cry:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Дечки да ви ја прпорачам Noom Coach апликацијата, мислам дека е многу добра. Како што гледам на коментарите, не многумина им помогнала во слабеењето.

A

AnFem

Гостин
Другари и другарки, јас и нејкед сме на УН диета од понеделникот. Си ја држиме синхронизирано. Сака уште некој да ни се придружи, да си се бодриме, да си даваме поддршка и да се подјебаваме кога е потребно? :D

@Forrest Gump?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.782
Поени од реакции
12.249
Дали може линк или текст за таа УН диета. Ме асоцира на ун, обединети нации, глад, етиопија...да не е многу манекенска

%naked%

born to be wild
Член од
28 мај 2013
Мислења
550
Поени од реакции
1.480
Другари и другарки, јас и нејкед сме на УН диета од понеделникот. Си ја држиме синхронизирано. Сака уште некој да ни се придружи, да си се бодриме, да си даваме поддршка и да се подјебаваме кога е потребно? :D

@Forrest Gump?
Каква си фина:p
кажи и оти чат пат ржаме и завртници мааме :D

Sent from my U8600 using Tapatalk 2

Член од
21 ноември 2013
Мислења
5
Поени од реакции
6
луѓе ..сакам да прашам со каква диета можам да ослабам за месец и пол ?

Член од
12 ноември 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Дај кажите некоја добра диета ама да не биди некоја што е со изгладување :)

Kajgana Shop

На врв Bottom