Веројатно може, иако производите што се слатки, а имаат 0% шеќер се многу поштетни од оние со шеќерДа ве прашам ова диетата што е да не внесуваш јаглерохидрати, смее да се употребува Pepsi Light ?
ЈАс не се разбирам многу од диети, ниту знам која диета ти ја држиш,ама на овој сајт може да си споредиш колку калори кое јадење има.Фала .. ова можи глупо прашање ама ке си прашам јас .. јајца дозволено е варени пржени така ?
пржени со малце масло ..домати и пиперки можи ? и една чаша пепси такво оти кризи фаќат
16 ден ми е.. убо се држам строго па реков да прашам дали можи плус ова. Фала
Не смее пепси. Прочитај си на етикетата, мислам дека има 0.4 калории ама сепак има јаглени хидрати од вештачките засладувачи. И општо во таква строга диета, кај ти текна пепси беДа ве прашам ова диетата што е да не внесуваш јаглерохидрати, смее да се употребува Pepsi Light ?
Јас користев апчиња слим лајн и ослабнав толку колку што сакав
Ова е само мое искуство,а како Вие ќе го прифатите тоа зависи од вас, како реклама или совет. Поздравхехехеххехехе , кхмм овоа не е реклама , нели ?
Братучетка ми вели дека има ефект,ако не пазиш на исхраната.Но јас ти велам да видиш колку ти е потребна дневната количина на енергетски внес.Потоа ги поделиш на 5 здрави оброци во кој ќе има зеленчук,месо и јаглехидрати(ориз,овес,паста,компир,интегрален леб).За девојки некаде енергетскиот внес е од 1500 калории нагоре зависи до висината,годините и нормално активноста.Somebody искуство со HerbaLife?