И јако беше? Или да не ми е криво?Беше денес ... заврши ...
Беше таму !?Кој виде, виде, а кој не ќе гледа на тв Инаку Таруно најубаво да го прашаш, тој беше најмногу сконцентриран, плус ептен беше во прв ред :smir:
БЕВ! Па ти си се залепи у прв ред кој можеше да те мрдне од таму, а бидејќи ние сме „премногу“ високи гледавме на стаклото горе од Топка Инаку можам само да кажам дека моторот брмчеше одлично :smeshko: ние на кафе бевме додека тој ви делеше совети како да возите мотори по СкУпскиве улуци, оти ние се си знаеме :smeshko:Беше таму !?
Оти киднавте сите бе... типот тамам го загреа моторот фитиљ фативте...ц .ц .ц..
Не бев во прв ред. Во втор бев. Во првиот еден дебел човек смрдеше и се дереше цело време „браво мајсторе“...БЕВ! Па ти си се залепи у прв ред кој можеше да те мрдне од таму, а бидејќи ние сме „премногу“ високи гледавме на стаклото горе од Топка Инаку можам само да кажам дека моторот брмчеше одлично :smeshko: ние на кафе бевме додека тој ви делеше совети како да возите мотори по СкУпскиве улуци, оти ние се си знаеме :smeshko:
Не сакам да ти додавам сол на рана, ама типот беше ментол до коске. Возеше на едно тркало (задно) и тоа назаечки качен на гиданот. Па сеа ти види.Ќе си кснам од гзов колку ми е криво шо не бев таму