Ako e ednostavno nema tolku samoubistva da imaDa si napraes maabet sam so sebe ubaf, pitanja i odgovori, od koga nesto pozacnalo itn. Nogu e ednostavno.
Не тропајте глупости, какви установи за депресија!?Ima ustanovi za site bolesti treba da se leci
Самоубиствата најчесто не се резултат на депресија, туку заради одредени системи на верување и тоа околу суштинското функционирање и природата на оваа реалност. И тоа едниот е религиски концепт, а другиот е атеистичкиот концепт како системи на верување.Ako e ednostavno nema tolku samoubistva da ima
Postojat psihijatri za depresija,ankcioznost.... ne se site kako tebe da dremat pod toa tvoe ebano drvo i da meditiraatНе тропајте глупости, какви установи за депресија!?
Samo meditacija pomaga hahahaha prost narod silna drzavaDa si napraes maabet sam so sebe ubaf, pitanja i odgovori, od koga nesto pozacnalo itn. Nogu e ednostavno.
Тие како мене ќе ви помогнат, не некакви институции и психијатри....не лекарства кои единствена функција им е да ти го уништат животот уште толку.Postojat psihijatri za depresija,ankcioznost.... ne se site kako tebe da dremat pod toa tvoe ebano drvo i da meditiraat
E bas takvite kako tebe moze samo dupkata da im ja iskopaat na drugite pogotovo na tie imaat potreba od pomosТие како мене(шупаци) ќе ви помогнат, не некакви институции и психијатри....не лекарства кои единствена функција им е да ти го уништат животот уште толку.
Зошто си убеден во таа работа?E bas takvite kako tebe moze samo dupkata da im ja iskopaat na drugite pogotovo na tie imaat potreba od pomos
Бот си, ама ќе ти обрнам внимание.....од проста причина што патот те води накај институциите што ги спомна.Hahaha zasto nemam kleknato tamu kaj sto treba
Znam sto e i znam deka poveke vrsti na meditacija ima a i licno bev na edno predavanje bas za edna od tie vrsti na meditacijaБот си, ама ќе ти обрнам внимание.....од проста причина што патот те води накај институциите што ги спомна.
Користиш терминологија а не ја ни разбираш.....знаеш ли што е медитација?
Ne sum svatena,ne mozam da go svatam svetov kako funkcionira.......beganje od realnostaНе тропајте глупости, какви установи за депресија!?
Автоматски споено мислење:
Самоубиствата најчесто не се резултат на депресија, туку заради одредени системи на верување и тоа околу суштинското функционирање и природата на оваа реалност. И тоа едниот е религиски концепт, а другиот е атеистичкиот концепт како системи на верување.
Депресијата е знак на борба на организмот против овие два системи на верување....тоа е последен обид на битието да се справи со светов. Како температура кога имаш грип, тоа е депресијата.....
Лагата и илузијата околу нашата природа која е толку проширена како рак низ планетаава.....ние сме многу повеќе од тоа што ни е наметнато да веруваме.