Sungerot Bob
Живеј го животот
- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 32.391
- Поени од реакции
- 36.508
Не ги знам нивните муабети, но јас сум за палачинкиМе збунифте со муабетите.
Имам палачинки , сакате?
Не ги знам нивните муабети, но јас сум за палачинкиМе збунифте со муабетите.
Имам палачинки , сакате?
Духовден е општонародна рејв забава, со пиење и јадење по гробови, не е ограничена само на ориентацијата на Пинки.Пинки има малку поинаков вкус за мажи, пример идната недела е Духовден, па тоа би и дошло неа како да оди на рејв забава.
една скроз ги имаше избричено и тетовирани и беа вејџите , битола медицинско средно шо е директорка.а и веѓи тенки напраени? сфаќам споени да се па демек ајде ама обликување
Jasminceto li?една скроз ги имаше избричено и тетовирани и беа вејџите , битола медицинско средно шо е директорка.
жити се најди нејзина слика по фејзбуко нека ја видаJasminceto li?
Море си го има со грујо тајаne se znaat ubavo na dr sliki
нема многу кармин преку уста клаено
Ceca nasa
Од кој хорор искочила?
Ceca nasa
Тоа што тебе не ти смета тоа си е твоја лична работа, искрено мене влакна ми сметаат и нема врска далеку од тоа дека се депилирам за да ми изгледа поголем Тоа е поради тоа што јас самиот со одржувам хигиена и тоа што мене едноставно влакна ми пречат да имам меѓуножјето и на нозе и тн. Едноставно е. А тоа што тебе не ти пречи тоа е сосема во ред. А тоа амазон го кажав на шалаЈас си легнувам со маж што се нема депилирано од раѓањето и стално мрчам дека не е доволно влакнест
Со други зборови, се депилирате - да ви изгледа поголем.
А косата на главата ја депилираш у името на хигиената или таа е селективна?Тоа што тебе не ти смета тоа си е твоја лична работа, искрено мене влакна ми сметаат и нема врска далеку од тоа дека се депилирам за да ми изгледа поголем Тоа е поради тоа што јас самиот со одржувам хигиена и тоа што мене едноставно влакна ми пречат да имам меѓуножјето и на нозе и тн. Едноставно е. А тоа што тебе не ти пречи тоа е сосема во ред. А тоа амазон го кажав на шала