Депилација

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Пинки има малку поинаков вкус за мажи, пример идната недела е Духовден, па тоа би и дошло неа како да оди на рејв забава.
Духовден е општонародна рејв забава, со пиење и јадење по гробови, не е ограничена само на ориентацијата на Пинки.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
а и веѓи тенки напраени? сфаќам споени да се па демек ајде ама обликување :pos:
една скроз ги имаше избричено и тетовирани и беа вејџите , битола медицинско средно шо е директорка.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
тие не зна шо е то да имаш тетоважа со вејџи на лицето:pos:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
ама клај негде поубо кај шо и се познава дека и се тетовирани:pos:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Јас си легнувам со маж што се нема депилирано од раѓањето и стално мрчам дека не е доволно влакнест :P

Со други зборови, се депилирате - да ви изгледа поголем.:D
Тоа што тебе не ти смета тоа си е твоја лична работа, искрено мене влакна ми сметаат и нема врска далеку од тоа дека се депилирам за да ми изгледа поголем :cautious: Тоа е поради тоа што јас самиот со одржувам хигиена и тоа што мене едноставно влакна ми пречат да имам меѓуножјето и на нозе и тн. Едноставно е. А тоа што тебе не ти пречи тоа е сосема во ред. А тоа амазон го кажав на шала :icon_lol:

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Тоа што тебе не ти смета тоа си е твоја лична работа, искрено мене влакна ми сметаат и нема врска далеку од тоа дека се депилирам за да ми изгледа поголем :cautious: Тоа е поради тоа што јас самиот со одржувам хигиена и тоа што мене едноставно влакна ми пречат да имам меѓуножјето и на нозе и тн. Едноставно е. А тоа што тебе не ти пречи тоа е сосема во ред. А тоа амазон го кажав на шала :icon_lol:
А косата на главата ја депилираш у името на хигиената или таа е селективна? :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom