П
Пепси_
Гостин
ц ептен плитко принцезо.... го жалам тој шо ти ја трпи вуната...а не си ни жена. Нешто чудно се случува
ц ептен плитко принцезо.... го жалам тој шо ти ја трпи вуната...а не си ни жена. Нешто чудно се случува
Јас никаде не се пофалив дека негувам вуна на мене, се знае ЖЕНА дека треба да биде издепилирана, пак да напоменам ЖЕНА!ц ептен плитко принцезо.... го жалам тој шо ти ја трпи вуната
Eден мајмун за тебе.Зарем само депилирани, исчупани, напудрени мажи држат хигиена и имаат добар изглед? Дај не се занесувајте...За мене маж е со влакна, се останато го нарекувам жена.
Појма немам зошто толку се нервирате и вреѓате...да не имате денови добиено?Eден мајмун за тебе.
Јас никаде не се пофалив дека негувам вуна на мене, се знае ЖЕНА дека треба да биде издепилирана, пак да напоменам ЖЕНА!
Бричење под мишка е од хигиенски причини, а и интимата...која е причината за нозете и рацете?
а кој грев го правиме ние шо ги отстрануваме непотребните влакна од пазуви и препони ? или некој што има ептен на грб ?
тебе фетиш да не ти е кога ќе пројдеш со раката на грбот да осетиш влакна помеѓу прстите ?
Не сакаш, верувајЛеле навреди летање
Сеа би сакала да сум издепилиран маж и да ја читам темава
20 поста истролавме за да кажеш оти за раце и нозе мислиш ?!Бричење под мишка е од хигиенски причини, а и интимата...која е причината за нозете и рацете?
а и веѓи тенки напраени? сфаќам споени да се па демек ајде ама обликувањеСериозно, маж со бричени раце и нозе...
И тоа е закон.а и веѓи тенки напраени? сфаќам споени да се па демек ајде ама обликување
Да прочиташе барем 2 страни назад ќе приметеше дека правеме муабет за депилирани мажи на нозе и раце, не се прави сега како „ја нисам одавде„20 поста истролавме за да кажеш оти за раце и нозе мислиш ?!
па тоа е строго забрането освен во хардкор случаеви за нозе 1 да ги мавнеш за да се изретчат и да заличиш на човек а не мајмун.
Маченце!Види сега, јас негувам нешто што е од Бога дадено, само малку припитомено.
Змејко, се депилираш?Маченце!
Се капам во реката на лето кога е потопло и понекогаш приметувам дека се митарам. Не знам дали се смета ова за депилација.Змејко, се депилираш?