Депилација

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Гледам многу рунтави авантури на твоето патешествие, и многу интересна секс играчка во форма на шиш кебап.
И после кога ќе ти кажам „оваквај се“, тебе чувствата ти се повредени.
А ти можеш да ми мавташ со шиш-кебапи каде стигнеш:rolleyes:

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
И после кога ќе ти кажам „оваквај се“, тебе чувствата ти се повредени.
А ти можеш да ми мавташ со шиш-кебапи каде стигнеш:rolleyes:
Гледај на тоа како на полова равноправност, ти се носиш машки со се што ја ќе напишам, а јас плачам како некое мало пиченце штом ми речеш да се "оваквам".

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
еве ви ги мојте од фчера
Pinkie, слушај ме добро, со к‘ната супер ти е бојата на косата излезена, тазе си депилирана, ноктињата ти се тазе налакирани, облекувај тоа фустанчето ново и батали форумот, излези, греота е на толку труд вложен да си сингл, ако не ме послушаш ќе те изнервирам и ќе те банираат, веројатно и мене, ама ќе вреди.

:)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Pinkie, слушај ме добро, со к‘ната супер ти е бојата на косата излезена, тазе си депилирана, ноктињата ти се тазе налакирани, облекувај тоа фустанчето ново и батали форумот, излези, греота е на толку труд вложен да си сингл, ако не ме послушаш ќе те изнервирам и ќе те банираат, веројатно и мене, ама ќе вреди.

:)
Не бе на свадба че одам.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Со среќа нека им е на младенците :).

Ама останувам на тоа да ме послушаш :).
Пинки има малку поинаков вкус за мажи, пример идната недела е Духовден, па тоа би и дошло неа како да оди на рејв забава.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Пинки има малку поинаков вкус за мажи, пример идната недела е Духовден, па тоа би и дошло неа како да оди на рејв забава.
:D

Не му се мешам на девојчето во изборот на мажи.
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 15:48 ---
жешко е уште нека залади тро , вечер :D
Ама, да не излезе ова изговори, изговори. Само да те видам на форумот вечер :sneaky:...

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
:D

Не му се мешам на девојчето во изборот на мажи.
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 15:48 ---

Ама, да не излезе ова изговори, изговори. Само да те видам на форумот вечер :sneaky:...
инкогнито че бидам:sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom