Демократот Тадиќ прогласи победа на изборите во Србија

Член од
7 февруари 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Се согласувам со тврдењето дека ние нема да имавме проблеми со србија во никој случај.....
Реторикара е една работа-а праксата е друга...
ВОислав Шешељ е најдобриот политичар (заедно соТомислав Николич) во нашата околина !!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
Се согласувам со тврдењето дека ние нема да имавме проблеми со србија во никој случај.....
ВОислав Шешељ е најдобриот политичар (заедно соТомислав Николич) во нашата околина !!
затоа е во Хаг а другиот во опозиција..ти си бе стварно чуден

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
е значи бог да чува хахаххаха Шешељ е намерно во ХАГ пошто тој така сакал ти бе дечко во кој УНИВЕРЗУМ живееш на бајките??

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Итар Пејо фала на подршката. Но сепак ВИТЕЗУ треба да знаеш дека Воислав Шешељ во своите изјави јасно дава до знаење дека Македонија не постои и македонците не се признати а тоа ако за Србија значи многу за јужните Педери грците
Srpsko-Grchkoto prijatelstvo e postaro od Sheshelj, pa da imashe takva 'klima' vo Srbija, Tadic i nemashe da bide nekoja opcija. Od iskustvo, neobrazuvanite od dvete strani na granicata se sveduvaat na minimum. So toa i 'bitnosta' za Makedonija od ovoj izbor, ne e nishto osven povtoruvanje na Evro-Amerikanskiot 'pozdrav'.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Seselj namerno e vo HAG po svoja zelba da gi pravi majmuni i taka ne mozat da go osudat
Вие двајцата денес апче се напивте ли? Муабетиве ви се...ај не коментирам.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
Seselj namerno e vo HAG po svoja zelba da gi pravi majmuni i taka ne mozat da go osudat
Ке знам по моите сознаниа мајмуните седат во кафез ај сеа погоди кој е во кафез Шешељ или судиите....
Мене додуша кога ке размислам поубаво уште поише не си ми јасен, на една тема балавиш за комунизам кој проповеда губење на нации а овде подржуваш националисти како Шешељ и Николиќ кои катаљон пати ти кажале дека ти живееш со ''бановина'' и дека си само ''залутан Србин''

мутен си во најмала рака

Член од
3 февруари 2008
Мислења
59
Поени од реакции
1
Koga ke go osudat da mi pises na pm

Namerno e vo Hag i redovno se dopisuvame i ve pozdravuva site

Член од
3 февруари 2008
Мислења
59
Поени од реакции
1
Ке знам по моите сознаниа мајмуните седат во кафез ај сеа погоди кој е во кафез Шешељ или судиите....
Мене додуша кога ке размислам поубаво уште поише не си ми јасен, на една тема балавиш за комунизам кој проповеда губење на нации а овде подржуваш националисти како Шешељ и Николиќ кои катаљон пати ти кажале дека ти живееш со ''бановина'' и дека си само ''залутан Србин''

мутен си во најмала рака
Izvini mene miljon pati ne mi kazale deka sum zalutal srbin ... ne se sekavam sea ke mu8 se javam ke go prasam bas ...bidi taka

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
I sto ako proglasil pobeda .Golemo cudo tuuuuuuuuuu kako da nese znaese odapred .Aman stoste se fatile za srbite i srbija ostavetegi sto sakaa neka si prava nivna rabota .Ako sakaa oci neka si vadat cori neka si odat.:smir:

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
"Koga ke go osudat da mi pises na pm

Namerno e vo Hag i redovno se dopisuvame i ve pozdravuva site"

Kako stojat so Boshkovski?:smir:

Член од
3 февруари 2008
Мислења