затоа е во Хаг а другиот во опозиција..ти си бе стварно чуденСе согласувам со тврдењето дека ние нема да имавме проблеми со србија во никој случај.....
Реторикара е една работа-а праксата е друга...
ВОислав Шешељ е најдобриот политичар (заедно соТомислав Николич) во нашата околина !!
Seselj namerno e vo HAG po svoja zelba da gi pravi majmuni i taka ne mozat da go osudatзатоа е во Хаг а другиот во опозиција..ти си бе стварно чуден
Srpsko-Grchkoto prijatelstvo e postaro od Sheshelj, pa da imashe takva 'klima' vo Srbija, Tadic i nemashe da bide nekoja opcija. Od iskustvo, neobrazuvanite od dvete strani na granicata se sveduvaat na minimum. So toa i 'bitnosta' za Makedonija od ovoj izbor, ne e nishto osven povtoruvanje na Evro-Amerikanskiot 'pozdrav'.Итар Пејо фала на подршката. Но сепак ВИТЕЗУ треба да знаеш дека Воислав Шешељ во своите изјави јасно дава до знаење дека Македонија не постои и македонците не се признати а тоа ако за Србија значи многу за јужните Педери грците
Се согласувам со тврдењето дека ние нема да имавме проблеми со србија во никој случај.....
Реторикара е една работа-а праксата е друга...
ВОислав Шешељ е најдобриот политичар (заедно соТомислав Николич) во нашата околина !!
Вие двајцата денес апче се напивте ли? Муабетиве ви се...ај не коментирам.Seselj namerno e vo HAG po svoja zelba da gi pravi majmuni i taka ne mozat da go osudat
Ке знам по моите сознаниа мајмуните седат во кафез ај сеа погоди кој е во кафез Шешељ или судиите....Seselj namerno e vo HAG po svoja zelba da gi pravi majmuni i taka ne mozat da go osudat
Izvini mene miljon pati ne mi kazale deka sum zalutal srbin ... ne se sekavam sea ke mu8 se javam ke go prasam bas ...bidi takaКе знам по моите сознаниа мајмуните седат во кафез ај сеа погоди кој е во кафез Шешељ или судиите....
Мене додуша кога ке размислам поубаво уште поише не си ми јасен, на една тема балавиш за комунизам кој проповеда губење на нации а овде подржуваш националисти како Шешељ и Николиќ кои катаљон пати ти кажале дека ти живееш со ''бановина'' и дека си само ''залутан Србин''
мутен си во најмала рака
???Koga ke go osudat da mi pises na pm
Namerno e vo Hag i redovno se dopisuvame i ve pozdravuva site
Pa ne stojat loso eve Boskovski go unapredile vo glaven kuvar tamu , dobro se pokazal vo praenje pituljici"Koga ke go osudat da mi pises na pm
Namerno e vo Hag i redovno se dopisuvame i ve pozdravuva site"
Kako stojat so Boshkovski?:smir:
GLEDAM SMISOLOT ZA HUMOR VI E NA ZAVIDNO RAMNISTE :pos2:???
Kopuk...![]()