Демократот Тадиќ прогласи победа на изборите во Србија

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Според досега преброените 80,44% од бирачките места, Борис Тадиќ освоил 50,75%, а Томислав Николиќ 47,56% од гласовите, соопшти Републичката изборна комисија на Србија.
Од својот изборен штаб, Борис Тадиќ веќе објави дека победил на претседателските избори.
Кандидатот на радикалите, Николиќ, изјави дека Тадиќ најверојатно ќе ја однесе победата.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Коj и да спечели- Тадич или Никулич - пак ке се знае дека половината срби не са на негова страна.Много трудни дни за Србиja.

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
No sepak e dobro sto dobi Tadic barem koga e vo prasanje nadvoresnata politika sprema Makedonija sto ja zastapuva toj. Da dobiese Nikolic ultranacionalistot ke imase drugi nameri i toa sigurno ke i bese vo korist na Grcija i so nejzinite odvratni fantazii za naseto ni milo IME

Член од
7 февруари 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
За жал победи криминалецот..но тоа е то...и србите немаат среќа со политичарите !!

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
e znaev deka tuka ke napises nekoja glupost... majke mi hahaha abe niti edniot niti drugiot spomenaa nesto deka se zamesani vo nekoja kriminalna afera. SE nadevam deka ja pratese kampanjata na dvajcata i znaes realni podatoci so koi ke mozis da go dokazis toa sto go kaza.
Vtora rabota tomislav nikoli4 e ultranacionalist i negoviot pretpostaven SEF seselj MAKEDONIJA ne ja priznava kako drzava ami kako JUZNA BANOVINA taka da ako dojdese toj ke imavme DVA PROBLEMI namesto eden so juznive pederi

Член од
7 февруари 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
хехехехе...
Абе Ич не ми е галје кој ке победи кај Србите...
Ако тие си го избраа тадич..тоа е ОК-нивен проблем...
јас никаде во мојот претходен пост не спомнав дека го подржувам николич....

Член од
7 февруари 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
да можеби.....тоа е добро....
јас никаде во мој пост претхоно не сум спомнал.....ама бидејќи имам пријатели во србија би ми било помило да победеше Николич бидејќи е далеку подобар политичар !!
и така...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
А што, всушност, е за нас, како Македонци, и за Македонија воопшто, битно кој победил во Србија на избори?
Џабе се замарате. Ни таквото не ги боли кој победил кај нас, или кога има избори...
Боже, боже...темава...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
А што, всушност, е за нас, како Македонци, и за Македонија воопшто, битно кој победил во Србија на избори?
.
Можда во други услови во некој норален свет не би било битно ама вака кога смрди на барут над нас битно е.
Тадич е проевроспки човек сака да најде мирно чаре за нивниот проблем кој може да е и наш ако се прелее(а би се прелеало) цело тоа срање кај нас.
Значи за нас подобро е што е Тадич а за Србите....па нивна работа

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
e znaev deka tuka ke napises nekoja glupost... majke mi hahaha abe niti edniot niti drugiot spomenaa nesto deka se zamesani vo nekoja kriminalna afera. SE nadevam deka ja pratese kampanjata na dvajcata i znaes realni podatoci so koi ke mozis da go dokazis toa sto go kaza.
Vtora rabota tomislav nikoli4 e ultranacionalist i negoviot pretpostaven SEF seselj MAKEDONIJA ne ja priznava kako drzava ami kako JUZNA BANOVINA taka da ako dojdese toj ke imavme DVA PROBLEMI namesto eden so juznive pederi
Daleku e Srbija od bilo kakva zelba, a i moznost, za 'problem' so Makedonija. Izlishna diskusija, vo sekoj sluchaj.:smir:

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
Итар Пејо фала на подршката. Но сепак ВИТЕЗУ треба да знаеш дека Воислав Шешељ во своите изјави јасно дава до знаење дека Македонија не постои и македонците не се признати а тоа ако за Србија значи многу за јужните Педери грците

Kajgana Shop

На врв Bottom