Ова со болницата не знам што ви е смешно воопшто кога тоа ти е исто како во лондон како град во кој има најмалку лондончани, т.е. во таа болница баш има најмалку демирхисарци.капиш?Dani^^^ напиша:Во Демир Хисар не сум била али сум чула многу бидејќи моите ја правеа болницата таму и нонстоп доаѓаат со нови импресии кои што за жал беа доста лоши бидејќи скоро цело време го поминувале во Болницата.Инаку за градот ми кажаа дека е убаво гратче кои што умира затоа што никој веќе не се грижи за него и цело време имало одлив на популација.
Инаку за болницата што да се каже-трагедии... не им се верувало дека кај нас има толку луѓе кои што за жал страдаат од ментални нарушувања и мислам дека е крајно несериозно да се зезате за таа работа.И мислам дека не би се зезале коа би го чуле она што јас го слушнав.Стварно жално
Е не можев а да не искоментирам на ОВА!!dragan_ns напиша:Demir hisar ,da ne bidi zabuna-ne e grad,nego selo, kade sto e opstinata,i malu potaka Ludnicata,.......
Mnogu niv ni zablazuvaat,velat "blaze na vas vije barem imate ludnica"A ...i toa e za ludje-Nekoj se sheguvaat, na primer eden drugar vo vojska{JNA} mi velit vaka-Dali znaesh deka fabriki se otvaraat tamo kade sto ima najpovece sirovini-a ludnici tamu kade sto ima budali...e nee bas taka, negde mora.Koj znae mozda e i vo pravo,.
I dedo mi e od Sopotnica, ama samo kako kopilj imam ideno nataka. I vo Demir Hisar ne sum bil odamna, mnogu odamna pa ne se ni sekjavam.Caligula напиша:Majka mi e od Sopotnica
Добро Димитре од тебе во право си. Навистина убаво е Демир-хисарДимитар напиша:Е не можев а да не искоментирам на ОВА!!
Демир Хисар не е село, туку градче! Мало е Убаво и ние си го сакаме!
За Демир Хисар во градчето??? ... грешно толкуваш... за во Болницата може!dragan_ns напиша:Зато кај нас горе, чим те видат малце
''поинтелегентен'' велаат онака народски...абе ти си бил за Демирхисар!!!
И мене да ме запознајш, велат промискуитетни биле. Побајаги.Tonchie напиша:Пред некое време запознаф неколку девојки од Демир Хисар, ми оставија прекрасен впечаток, инаку студентки во Ск.
ftopic: Ако се исти како девојка ми, ондак џабе ке те запознавам. Ке бараме за тоа некои други девочици од внатрешноста.Garfield напиша:И мене да ме запознајш, велат промискуитетни биле. Побајаги.
Toa e vsusnost problem na cela Makedonija, isleuvanjeto Demir Hisar ima negativen priroden prirast.pinky** напиша:onaa sto go znam za Demir Hisar e vo vrska so gustinata na naselenost ..
od prosecnata gustina na naselenost koj iznesuva 82 ziteli na kilometar kvadraten vo Republika Makedonija,Demir Hisar ima 24 ziteli na kilometar kvadraten so sto ima mala gustina na naselenost!!