Декодирање бесплатно

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.378
Поени од реакции
1.825
Декодирање на мојот телефон е нелегално? Можеби на твојот, ама на мојот е дозволено. Пошто Е МОЈ, можам што сакам да правам со него.
Хаха вакви мислења ми се најсмешни. Ако нешто поседуваш не значи дека можеш што сакаш да правиш со него.

Утре кога ќе ојш на работа, покоси ги сите пешаци и кажи му на судијата дека колата е твоја и шо сакаш ќе прајш со нејзе.

Sent from my Shoot_1 using Tapatalk
 
Член од
20 октомври 2005
Мислења
289
Поени од реакции
122
Хаха вакви мислења ми се најсмешни. Ако нешто поседуваш не значи дека можеш што сакаш да правиш со него.

Утре кога ќе ојш на работа, покоси ги сите пешаци и кажи му на судијата дека колата е твоја и шо сакаш ќе прајш со нејзе.

Sent from my Shoot_1 using Tapatalk
Вау глуп пример. Па не реков дека со мобилен ќе тепам некого!?! Ќе си го декорирам. Како да ја отклучам вратата од мојата кола.
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
1.872
Поени од реакции
1.563
Не бе друже - ти треба да кажеш дека според Закон за ова и она, чл. 123 е забрането... А не ние - сѐ што не е регулирано е дозволено.
Забрането е со закон.Провери си самиот.
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
1.872
Поени од реакции
1.563
Не е. Да знаеше ќе го напишеше. Или линк ќе дадеше од пресуда, од апсење. Само нѐ малтретираш безвезе
Е ! Јас не сум должна да губам време за тебе.Ти,зарем не знаеш да употребиш тастатура и сам да си пребараш ? Не биди мрза и најди.
 
Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.238
Поени од реакции
4.907
Е ! Јас не сум должна да губам време за тебе.Ти,зарем не знаеш да употребиш тастатура и сам да си пребараш ? Не биди мрза и најди.
Па добро ти рече , штом веќе знаеш дека е забрането стави цитат од законот ... Според член .... од законот тоа и тоа ....
 
На врв Bottom