Е
експерт
Гостин
Сигурно не ти е точен топломерот.Сакав да прашам, дали е проблем човек подолго време (значи година и повеќе) да има температура од 35 до 35,5?
Сигурно не ти е точен топломерот.Сакав да прашам, дали е проблем човек подолго време (значи година и повеќе) да има температура од 35 до 35,5?
Сигурно не ти е точен топломерот.
Алвен....тоа е крем против оток и не е скап,околу 90-100 денара.по боледување вчера се вратив на тренинг ама паднав многу лошо.. паднав странично на кукот и сеа имам оток.. можам да одам све ми е ок ама отокот боли и местото.. мислам дека не е сериозна повреда ама да ми каже некој со што да мачкам? поздрав
http://www.squidoo.com/wilsonssyndromeГодина и повеќе, со 3 различни топломери? Не мислам дека е тоа проблемот.
Има луѓе кај кои што температурата им е нешто пониска од нормалната постојано. Ништо страшно ако е тоа во прашањеСакав да прашам, дали е проблем човек подолго време (значи година и повеќе) да има температура од 35 до 35,5?
Изгледа немаш вистински маж до тебе да те запали малце...Година и повеќе, со 3 различни топломери? Не мислам дека е тоа проблемот.
фала.. ставив и кромид на местото толчен со сол помешан и да ти кажам мн ефективно и ми го симна отокот и ми ги намали болките.. поздравАлвен....тоа е крем против оток и не е скап,околу 90-100 денара.
Пак истото ми се дешава.. Шо е работата?Ептен ме боли глава. Само шо станав од спиење, и место да сум свеж, ми пука глаава. Онака ми се мути пред очи...Чаре?
Лоша перница...проверено од искуство.Пак истото ми се дешава.. Шо е работата?
Истото ми се случува и мене, подобро на даски да спијам со камен перница одколку на моето несиметрично дувло.Лоша перница...проверено од искуство.
Смени ја.Или стави си уште една под неа,ако ти е премногу ниска.