Е
експерт
Гостин
Сакав да прашам, дали е проблем човек подолго време (значи година и повеќе) да има температура од 35 до 35,5?
Сигурно не ти е точен топломерот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав да прашам, дали е проблем човек подолго време (значи година и повеќе) да има температура од 35 до 35,5?
Сигурно не ти е точен топломерот.
по боледување вчера се вратив на тренинг ама паднав многу лошо.. паднав странично на кукот и сеа имам оток.. можам да одам све ми е ок ама отокот боли и местото.. мислам дека не е сериозна повреда ама да ми каже некој со што да мачкам? поздрав
Година и повеќе, со 3 различни топломери? Не мислам дека е тоа проблемот.
. Ти благодарам.Сакав да прашам, дали е проблем човек подолго време (значи година и повеќе) да има температура од 35 до 35,5?
Година и повеќе, со 3 различни топломери? Не мислам дека е тоа проблемот.
фала.. ставив и кромид на местото толчен со сол помешан и да ти кажам мн ефективно и ми го симна отокот и ми ги намали болките.. поздравАлвен....тоа е крем против оток и не е скап,околу 90-100 денара.
Ептен ме боли глава. Само шо станав од спиење, и место да сум свеж, ми пука глаава. Онака ми се мути пред очи...Чаре?
Лоша перница...проверено од искуство.Пак истото ми се дешава.. Шо е работата?
Лоша перница...проверено од искуство.
Смени ја.Или стави си уште една под неа,ако ти е премногу ниска.