Друштво...нзнам веке што да направам
Последниве неколку дена добивам Грчеви на целото тело, и тоа во спиење најечсето, зуење на ушиња максимално, состојбра пред колапс и грчеви на рацете / нозете / градите како струја да минува низ мене и без можност да ги мрдам, како шекерот на 0 да ми е а коа го мерив кај матичниот преги беше 5.7 добар и притисок добар...
Не ми дадее никаков совет само нешто во стилот сакаш инекција витаминска со дизаепам ? Реков дека бутот ми е издуен од инекции од толку пати на дежурно штоо се ме носиле , се ми ставале и дизаепам од 10мг, не сум се осекал добро ни со него ниту од витаминските... добив само одговор " Е тоа е "
Не ги окривувам, незнаат и тие што да ми прават веке, а незнам ни јас
Ми треба совет кај да се обратам ? Што може да не е во ред со мене ? Има ли некој да ми препорача некој добар доктор кој би се заинтерсирал да види убаво што може да се случува со мене, пошо веке незнам ....Премногу е оваа веке
Јас почнав да ја губам пополека надежта луге никогаш не сум бил таков тип да се жалам во животот сега ова што ми се дешава појма неам што е ... 5 недели сум веке на Сероксат 20мг , и 2 пати хелекс на ден од 0,25 веке месеци... ситауцијава ми е полошо од било кога, во смисла на панични напади / анксиозност осекам подобрување нормално лекарствата делуваат, и исто така докторот психијатар е и добар психотерапет и често се слушаме ама мене симптомите ми се уште исти сите колку и да ги забораив и да не се фокусирам на нив...Третата слика мислам дека е со тиродиите резултато Тсх 0.80 фт4 1.5
Иначе тоа им беше во компјутерот од лани внесено валда кога бев еднаш и затоа им е пишана почетната случка....
Незнам искрено што може да се случува со мене...тоа очекувано беше таму да, но не ми беше очекувано толку време да ме држи таа епизода...1 год сум беез работа веке од тогаш и паднав психички и од таа страна не дека не сакам да работам него не се осекам доволно спремен физички и психички....нон стоп ми се врти свестата, дури и кога бев активен летото пример физчки премногу Тогаш бев на антидеприсиви зепира пак 4-5 месеци , идев на тури со велосипедот пример 30-40км значи имам сила да возам и да се движам ама не се осекам комотно цело време додека го правев тоа, или кога стојам во место повеке од 1 мин право ми се врти свестата и неможам едноставно... слаб, омалаксан, со многу точки во очите Eye Floater , зуење во ушињата, чуство пред онесвестување во секој момент, затоа и ги остаив антидепресивите тогаш, незнам што да мислам искрено, сите резултати во ред а мене тоа мисе случува нон стоп и незнам како да го надминам... а паничните напади знам од што ми се , скоро ги имам нив, од некни дали реакција беше од апчето дали нешто друго кога се парализирав 15 мин и ми викаа брза помош од тогаш уште толку ме удри во психата, значи буквално мислев дека ке умрам, неподвижен со 5 луге оклу мене викат брза помош па викат не идеме ништо не му е , па ме носат таму и само поминувам со дизаепам 2-3 дена под ред, и идем на доктор др ден и ми викат се ти е во ред крвта и ехото ....
Класично анксиозно размислување имам ете тоа мислам , дека имам некоја дијангоза што не ми е откриена, вирус некој од хрватска, авто имуна болест, Lyme Disease ( иако се тестирав негативен пишете ) нешто што ми го напага нервнио систем такво размислување имам
Последниве неколку дена добивам Грчеви на целото тело, и тоа во спиење најечсето, зуење на ушиња максимално, состојбра пред колапс и грчеви на рацете / нозете / градите како струја да минува низ мене и без можност да ги мрдам, како шекерот на 0 да ми е а коа го мерив кај матичниот преги беше 5.7 добар и притисок добар...
Не ми дадее никаков совет само нешто во стилот сакаш инекција витаминска со дизаепам ? Реков дека бутот ми е издуен од инекции од толку пати на дежурно штоо се ме носиле , се ми ставале и дизаепам од 10мг, не сум се осекал добро ни со него ниту од витаминските... добив само одговор " Е тоа е "
Не ги окривувам, незнаат и тие што да ми прават веке, а незнам ни јас
Ми треба совет кај да се обратам ? Што може да не е во ред со мене ? Има ли некој да ми препорача некој добар доктор кој би се заинтерсирал да види убаво што може да се случува со мене, пошо веке незнам ....Премногу е оваа веке