Дежурна Ординација! #2

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.514
Поени од реакции
37.352
nekolku ,,stapcinja,, za zemanje bris vo raka //imas vo apteka//, natopeno vo betadine spremno vo edna raka.

Baterija vo drugata raka i pred ogledalo //kako sto se ,,pregleduvas,,//. Dopri ,,stranicno,, so ,,pamucniot del,, NEZNO na edna od ,,kjesickite,, i ,,butkaj prema centar,, , ako se skine super! Neka istece ,,se vo grlo,,.
...ова јас да го напишев ќе ме линчуваа на форумот, и што велите со една рака ќе држи батерија, а пред огледало со друга рака со стапче со памучен завршеток ќе го дупи гнојавиот крајник, а тоа ако протече крв? а тоа ако ја голтне гнојавата содржина, а што ако отиде во душникот? :( ,,основа во медицина", нормално јад прелетав во некој дисперзиран факс, знаеш што, никогаш не извреѓав некого ниту директно ниту индиректно, ваков низок текст, читај меѓу редови, не е коректно барем што имав некое мислење, дебатиравме за некој проблем, но немојте да вреѓате, медицината не е фиксна наука, цел живот се учи и никој не е свезнајучи.
Па ќе го негираш и ставот на специјалистот? Шо пиев антибиотици на своја рака, можда се заебав кујзнае.
Знаеш шо ми кажа специјалистот? Пази не надри доктор, чистокрвен специјалист со педигре. Жена у години, со пола век искуство у работа. Јбг се искеширав 2500 динари за преглед али тоа ме спаси.
...самото кеширање од износот 2 500 ден, замислувам што чистокрвен специјалист, шприц и игла Ок во гнојав крајник дренирање, па дрвена шпатула, уаууу не сум знаела за ваква намена на дрвена шпатула, имаш среќа што така легнат додека ти брцна тоа иглата не пукна, не искрвари, па да голтнеш сето тоа во друг недозволив правец во душник, а тоа ширење на инфекција при пукање, не велам сепса, но добро што си имал ,,антибиотик во тебе" случајно, па после јас импровизирам, пиши тука кога ќе ти се поврати повторно инфекцијата од тоа гнојаво грло.

Последно уредено:
Член од
28 ноември 2022
Мислења
380
Поени од реакции
646
...ова јас да го напишев ќе ме линчуваа на форумот, и што велите со една рака ќе држи батерија, а пред огледало со друга рака со стапче со памучен завршеток ќе го дупи гнојавиот крајник, а тоа ако протече крв? а тоа ако ја голтне гнојавата содржина, а што ако отиде во душникот? :( ,,основа во медицина", нормално јад прелетав во некој дисперзиран факс, знаеш што, никогаш не извреѓав некого ниту директно ниту индиректно, ваков низок текст, читај меѓу редови, не е коректно барем што имав некое мислење, дебатиравме за некој проблем, но немојте да вреѓате, медицината не е фиксна наука, цел живот се учи и никој не е свезнајучи.
Zosto ,,ne uzivas,, vo vikendot, istovremeno ,,da gi ostavis i drugite,, da uzivaat. Pusti nekoj ,,dobar film,, i uzivaj na dozdlivoto vreme, relaxiraj se ,,na drug nacin,, bez ,,zakacki i zacin vo sekoja mandza,,.
Jas ,,si igram so vnucite,, i uzivam.
Pozz //ne me citiraj , ,,ne ti vrakam,,//

Kajgana Shop

На врв Bottom