Тие резултати беа од пред неколу години. Од тогаш ослабнав доста и почнав да се хранам здраво. Веројатно затоа и новиве резултати се добри. И допрва се на поздраво и подобро ќе гледам да подобрам/сменам во животот.Резултатите ти се одлични изненадувачки, си ја сменил ли диетата у последните неколку недели, или си променил ли било што?
,,,,ne e prashanjeto dali sakala ili ne,,,tuku dali toj lek shto e pobaran e soodveten na dijagnozata,,,,Ви се случило некогаш матичната да нејќи да ви препише лек?
Лекот во прашање е финастерид за третирање на машка ќелавост. А таја нејќи да го препиши под изговор дека тоа бил лек кој се препишувал само за зголемена простата кај луѓе над 50 години.,,,,ne e prashanjeto dali sakala ili ne,,,tuku dali toj lek shto e pobaran e soodveten na dijagnozata,,,,
,,,,a sluchajno da ne e pobarano toblerone da bide napishano,,,
Пиритиснат нерв може да е и се случува при лошо седење/спиење. Мене ми се има случено да се разбудам без чувство и сила во ногата... еднаш и зглобот си го зезнав со самото тоа што пробав да згазам... се случува... некогаш трае подолго некогаш ќе пушти одма. Поздраввеќе една недела не го чустувам палецот на десната нога. Што може да е?
,,,mozhe ama i ne mora,,,zatoaПред малку повеќе од една недела, едно куче ме изгреба со забите на ногата. И имаше само црвена линија, немаше ниту крв да тече ниту ништо друго (можеби имаше една мала капка крв). Сега на тоа место се познава линија како изгребано и од време на време имам многу мала болка. Дали тоа нешто може да значи?
,,,mozhe ama i ne mora,,,zatoaПред малку повеќе од една недела, едно куче ме изгреба со забите на ногата. И имаше само црвена линија, немаше ниту крв да тече ниту ништо друго (можеби имаше една мала капка крв). Сега на тоа место се познава линија како изгребано и од време на време имам многу мала болка. Дали тоа нешто може да значи?
бев на лекар,ми го кажаа истото ми дадоа некој апчиња да пијам,али јас одам на акумпунктура и почна да ме пушта пополека.ФалаПиритиснат нерв може да е и се случува при лошо седење/спиење. Мене ми се има случено да се разбудам без чувство и сила во ногата... еднаш и зглобот си го зезнав со самото тоа што пробав да згазам... се случува... некогаш трае подолго некогаш ќе пушти одма. Поздрав
Не смееш и не треба да да даруваш, почекај до наредната недела.Имам блага настинка а утре имав во план да давам крв, има шанси да не ми дозволат?
(првпат ќе давам)
Само што излегов од трансфузија.Не смееш и не треба да да даруваш, почекај до наредната недела.
Супер, ќе добиеш два слободни дена, сега имаш навистина продолжен викендСамо што излегов од трансфузија.
Имав малце зарипнат глас, освен тоа друго ништо, нити кашлица нити болно грло и сл.
Сестрите ме сетија и наидов на благ отпор али добро се осеќав и инсистирав.
Добар сум, се чувствувам одлично.