- Член од
- 28 декември 2012
- Мислења
- 119
- Поени од реакции
- 67
Kaj moze takvo maslo da najdam ima li vo apteka ili treba da naracam od nekade...ako mozes da mi pomognes
Биокулт, продавница имаат во ГТЦ, најгоре од страната на киното (од влезот кај Холидеј Ин).Kaj moze takvo maslo da najdam ima li vo apteka ili treba da naracam od nekade...ako mozes da mi pomognes
Не постои ниту еден карцином што не е предизвикан поради гени.Прва најголема грешка е дека повеќето луѓе нивното здравје го базират спрема нивните гении, и во ракот и во кардиоваскуларните болести гените играат улога но тоа не значи дека секогаш во секој случај е така...
imam seriozen problem so hpv virus na poloviot organ bev na dermatolog me gorea poveke pati so azot nekoi iscezna no nekoi pak se pojavuvaat,na priblizno mesto ...ne znam od kaj sum go dobil spiev so dve razlicni partnerki i tolku mi e znaci komplicirano se nadevam osven gorenjeto so azot dali ima druga metoda za odstrstuvanje na ovie izrastoci ...se nadevam deka ke mi pomognete i dadete vase mislenje.odnapred blagodaram
Немој ни случајно да си го ставил маслото од оригано на не стопено кокосово масло, мора да се измешаат убаво т.е. да биде во течна состојба кокосовото кога ќе го нанесуваш. Исто така никако над 2 капки! на 20 милилитири. Тоа се околу 2 големи лажици кокосово масло.Blagodaram lurtz se nadevam ke pomogne ovie so azotna 5pati po penis ne se trpi veke uzasno boli i ne pomaga efektivno povtorno se pojavija mi dadoa edni tableti koga prasav vo apteka 5400denari mi se zavrte umot.. Tentorium tri vrsti (od otrov na pcela) ne znam kakvo e dejstvoto na niv i dali sekoj moze da pie takvo cudo..
Примерот ти е на граница и не е многу страшно. Но ако разликата е помала од 20, тогаш е веќе проблем.До што може да доведат блиските крвни притисоци, поточно 100 со 80?
Генерално не. Сем ако нема ептен проблем со бубрези.Дали од инфузија можи да се отежни состојбата на болниот?
Имаше најверојатно бубрежна инсуфициенција на 7 месец беше упатен на нефрологина но не отиде.Крајот на септември му се влоше состојбата ,два дена пред смртта приме инфузија.Генерално не. Сем ако нема ептен проблем со бубрези.
П.С. Зборам за стандардна инфузија, не за таква во која има додадено антибиотици и други ствари.
H2 блокерите ја зголемуваат потенцијата на алкохолот, не препорачувам, може нагло да се изгубиш како да си испил 20 чаши наместо 2-3.Дали смеј со Acipan (апчина за желудник) неколку чаши алкохол?