Dobro i toa e nesto bravo za tebe!!!PxL напиша:еее не до толку, ама и мене ми се има случено да се најдам на некое место каде Што порано не сум бил ама све ми познато, или пак да се запознаам со некои луѓе како да ги знам веќе подолго време и да знам што ќе кажат и што ќе кажам.....опасно дежа ву:lud:
Dobro no se slucuvaat i takvi raboti toa e mnogu interesno neli?Aceto18 напиша:Jas ne veruvam vo toa sto i bilo preraskazano na Dia Charmed Gir.
Moze da se sluci toa Deza vu ama ne do tolku i na mene mi se ima deseno vo sonista da sonuvam nekoi mesta nekoi prostorii a posle toa za prv pat da gi posetuva i mi se mnogu poznati. Ama ne do tolku da znam koj kade zivee ili nesto slicno. Jas mislam deka toa e premnogu.
Da interesno e kako prikazna a uste pointeresno ke mi e da mi se sluci navistina.Dia_Charmed_Gir напиша:Dobro no se slucuvaat i takvi raboti toa e mnogu interesno neli?
Best wishes From The witch Dia
Dusice,Aceto18 напиша:Da interesno e kako prikazna a uste pointeresno ke mi e da mi se sluci navistina.
Ama nema da mi se sluci oti sega jas sum siromav, i fakticki toa mi e prviot zivot.
Interesno.