Да се пуши или не?

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Зш да не пак ?
Кој ќе ми забрани да пушам ? мое здравје е во прашање и мој избор е да се трујам

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Pa na denesno vreme podobro e da pusis i da si pusac otkolku da spagas vo grupata na nepusacite zosto taka poveke si stetis na zdravjeto ili na sebe.
Bidejki sum nepusac (a ne veruvam deka nekogas ke stanam) nenormalno mnogu mi steti ako nekoj okolu mene pusi a osobeno dimot doaga vo mene.Se obiduvam da go izbegnam sekoj takov slicen kontakt no seto toa e zaludno .Kaj mene doma nikoj ne pusi a gostite koga doagaat ako se najde nekoj pusac tatko mi gi nosi na balkonot :D..ne odam i do takvi krajnosti no kade i da se svrtime nie nepusacite sekogas ke naideme na grupa pusaci barem vo nasata zemja sto ne veruvam deka e isklucok i za drugite, dali vo prodavnica, dali na ulica ili pak vo kafic najmnogu! A vo vrska so zakonot sto nisto ne izleze kako sto treba mislam deka toa bese ne glupost ami nesto slicno tokmu zatoa sto nasite lokali,diskoteki i kafulinja ne se nameneti za takva rabota ami se za samo edno nesto! Sto bi bilo razlicno koga bi se oddelila edna do dve masi i na niv ke bide rezervirano za nepusaci a do niv site ostanati masi se za pusaci .Samiot vozduh ke se mesa i normalno deka takvoto nesto nema da funkcionira!
A dali da se pusi pa normalno ne !Pusenjeto e stetno po zdravjeto!

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ц ц ц ова пушењето е штетно по здравјето ме уништува. А водата што ја пиеме со песоок и премногу хлор, а освен тоа што внесуваме кислород внесуваме и премногу други страни и непознати бактерии, а УВ зраците од сонцето што НЕ' ГОРАТ? Овие работи не се толку штетни колку што е пушењето. Епа вака им предложувам на сите пушачи да се смеат премногу, зашто ако цигарите го скратуваат животот, смеењето го продолжува.

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Ц ц ц ова пушењето е штетно по здравјето ме уништува. А водата што ја пиеме со песоок и премногу хлор, а освен тоа што внесуваме кислород внесуваме и премногу други страни и непознати бактерии, а УВ зраците од сонцето што НЕ' ГОРАТ? Овие работи не се толку штетни колку што е пушењето. .
Epa normalno deka veke se sto e okolu nas e stetno ama pogolema e verojatnosta za nestata da stanat uste postetni so samoto pusenjeto!:)

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Да не се пуши! ....да се дудла само.

Don Corleone

I'll make you an offer you cannot refuse
Член од
8 април 2007
Мислења
82
Поени од реакции
0
Ахааа и имаш 15 год. или 16? :)
Епа кога ќе видиш кога ќе тдали имаш двојно повеќе кондиција. Јас имам другари кои беа меѓу најталентираните во МК најдобриот плејмекер под 18год. во 2005 и со таа своја навика си уништи се. Иако беше суперталент и можеше далеку да стигне. Особено го критикувам тоа пушење на луѓе кои можат да имаат иднина во спотот, па си уништуваат кариера со тоа, па нивни избор е.
Катастрофа, цигари не поднесувам постојано сум опкужен од пушачи, дома имам 2 оџаци по 2/3 пакети на ден тоа е пола штека двата заедно. Дома е како во некој бар постојано заџадено и стварно ми пречи и сум против.
Не сум пушел, не пушам и немислам да пушам НИКОГАШ!

Поздрав.
Така е, и мене овие ми се другари и навистина се зафркнаја со пушењето ама и со други работи... нема везе. И јас сум апсолутен антипушач, ама и покрај то се имам изнаголтано чад од моите дома.

e4e

Член од
20 јули 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
никој не е должен да трпи нечии пророци

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
никој не е должен да трпи нечии пророци
:pos2: :pos2: :pos2: пророци

Јас сум на кој му се пуши слободно нека си пуши, а на тој што му смета нека се тргне понастрана.

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
pisejeto e mnogu stetno na zdravjeto pa jas mislam deka ne treba da se pusi
zatoa sto e stetno na zdravjeto.No osven vo prostorii za pusejne.

FuCkEr dEnGEr bOy

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе точно е дека не е пожелно да се пуши,ама многу глупо е тоа некој да вработуваат некој врз основа на тоа дали пуши или не.Треба да се вработува врз основа на квалитети и умешност во работата.Многу е глупо да се прави таков вид на дискриминација.

И точно треба да си има посебен одел или просторија каде што пушачите ќе пушат и готово.Не знам што се прави толку голема узбуна околу ова.

B

black angel

Гостин
mnogu e loso da se pusi nemojte nikogas da probate posle ke vi trebaat godini da gi ostavite

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Секој си има свое право дали да пуши или да не пуши, секој сам за себе најдобро си знае :smir:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
никако дефинитивно против пушењето

Kajgana Shop

На врв Bottom