Epa normalno deka veke se sto e okolu nas e stetno ama pogolema e verojatnosta za nestata da stanat uste postetni so samoto pusenjeto!Ц ц ц ова пушењето е штетно по здравјето ме уништува. А водата што ја пиеме со песоок и премногу хлор, а освен тоа што внесуваме кислород внесуваме и премногу други страни и непознати бактерии, а УВ зраците од сонцето што НЕ' ГОРАТ? Овие работи не се толку штетни колку што е пушењето. .
Така е, и мене овие ми се другари и навистина се зафркнаја со пушењето ама и со други работи... нема везе. И јас сум апсолутен антипушач, ама и покрај то се имам изнаголтано чад од моите дома.Ахааа и имаш 15 год. или 16?
Епа кога ќе видиш кога ќе тдали имаш двојно повеќе кондиција. Јас имам другари кои беа меѓу најталентираните во МК најдобриот плејмекер под 18год. во 2005 и со таа своја навика си уништи се. Иако беше суперталент и можеше далеку да стигне. Особено го критикувам тоа пушење на луѓе кои можат да имаат иднина во спотот, па си уништуваат кариера со тоа, па нивни избор е.
Катастрофа, цигари не поднесувам постојано сум опкужен од пушачи, дома имам 2 оџаци по 2/3 пакети на ден тоа е пола штека двата заедно. Дома е како во некој бар постојано заџадено и стварно ми пречи и сум против.
Не сум пушел, не пушам и немислам да пушам НИКОГАШ!
Поздрав.
:pos2: :pos2: :pos2: пророциНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
никој не е должен да трпи нечии пророци
ајде!aj na edna cigara a?