vlatkolik
~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
- Член од
- 17 мај 2007
- Мислења
- 2.647
- Поени од реакции
- 28
BuSarCe очи можат да ти засолзат и ако некоја цура ти дигне мишка а претходно се кршела од играње,а и недај боже па и у несвест да паднеш...и немора да значи дека ние пушачите сме без грам мозок никој не те тера со сила да пушиш ако нејќеш немораш,секој си избира сам за себе како ќе го помине остатокот од животот дали со бели или со катран дробови...ебеш му матер за многу работи има закони побитни па ни тие не се почитуваат,да не навлагаме многу многу у таа тематика...аха и да,кога сум нервозен неможе да ме смири ни една кутија цигари а камоли цигарче за тоа се соглеасувам со тебе дека се е до мозокот (барем во мојот случај).сите кои пушаат се ваѓаат со тоа дека се посмирени,али не е единствен начин пушењето да ја смирува нервозата тоа зависи од мозокот.а пак некои мислат дека со цигарите се некој и нешто,глупа работа
јас не сум пушач а и немам намера да ги користам цигарите.против сум за пушење.можат да кажаат колку е штетно само оние кој одаат во ноќни клубови и му солзаат очите зошто некој немал грам мозок.
треба да се спречи тоа да не се пуши во локали.ако не може некој да трае нека не излегува или нека стои надвор.закони има али не се почитуваат...