Да се изневери или не?

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Ne treba da se vozdrzuvas.Ebete se sto vie e na pat.Istoto vazi i za devojkite.EBETE SE BRE LUGE.Natalitetot ni paga,a vie ke se vozdrzuvate.:vozbud:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Доаѓам до искушенија ама не изневерувам.

Член од
25 март 2008
Мислења
28
Поени од реакции
2
уффф ...
женска ми ја изневерив, таа ми раскина ,потоа се фатив со таа што се собрав и неа ја изневерив со другарка и... и сеа од една страна се чувствувам ГАДНО а од друга страна она ми се пушти кој К*Р

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.825
уффф ...
женска ми ја изневерив, таа ми раскина ,потоа се фатив со таа што се собрав и неа ја изневерив со другарка и... и сеа од една страна се чувствувам ГАДНО а од друга страна она ми се пушти кој К*Р
А да се контролираш малце? Пробај да бидеш.....верен на пример:toe:. Најлогичен совет ти е тоа брат.

Член од
25 март 2008
Мислења
28
Поени од реакции
2
А да се контролираш малце? Пробај да бидеш.....верен на пример:toe:. Најлогичен совет ти е тоа брат.
да ти кажам исрено јас највеќе сто мразам е неверство и нокогаш не би простил... но едноставно незнам што ми се случуваше таа недела...не се чувствував реално ...:tapp::tapp:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.825
Контолирај се другар....мораш да се контролираш кога се девојки во прашање:helou:.

Член од
25 март 2008
Мислења
28
Поени од реакции
2
Контолирај се другар....мораш да се контролираш кога се девојки во прашање:helou:.
знам дека морам да се контролирам, утре треба да правам муабет со двете(без онаа последната) да расчистам за се и да се потрудам да не ми се пофтори истово,затоа што никогаш потешко не ми било, растргнат на сите страни

PeaCe & LoVe

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Совети во љубовни пробеми:smir:

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Хаха... Ја незнам членот погоре..што дискутира на темата..Јасен и гласен е...:) звер..
денес мислам... Да не се изневери...ај ке видиме за утре...прогнозата вика... :)
Излеа одговорото на прашањево е прогноза...никогаш со сигурност не можеш да казеш.
коефициент. за утре..1.00000000000000000000000000000000000000000000000000000001 за изневерување. :D

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Ne treba da se vozdrzuvas.Ebete se sto vie e na pat.Istoto vazi i za devojkite.EBETE SE BRE LUGE.Natalitetot ni paga,a vie ke se vozdrzuvate.:vozbud:
Prijatel jas bi ti preporacal da pojdis i vo najbliskata Baricka ili reka da se udavis poso gram mozok nemas..nema smisla toa sto go pisuvas do kade ce staseme so ova ti sto go pisa pogore kazi barem koja e celta ako nisto drugo eee kako se nerviram znaci !! :D:D

да ти кажам исрено јас највеќе сто мразам е неверство и нокогаш не би простил... но едноставно незнам што ми се случуваше таа недела...не се чувствував реално ...:tapp::tapp:
Vikas deka nikogas ne bi prostil ako nekoj ti napravi takvo nesto... pa zapamtigo ova sto ke ti go kazam i ako mozis potrudise da go primenuvas " Ne go Pravi toa sto ne sakas da ti go pravat"... i jas ne bi prostil da me izneverat, a i se trudam da ne izneveruvam sto mi ide od raka eve vejke 2 godini..ali nekogas stvarno mozi da se sluci takov nemil nastan.. a nie posto sme maski treba da ni se prosti.. vidi razgovaraj so nea objasnii pa mozi ce te svati. . good luck :)

Член од
16 август 2008
Мислења
26
Поени од реакции
1
Секако.
Ама јас не прашав дали планирате неверство, туку кое е тоа искушение на кое најтешко можете да му одолеете?:wink:
ama zavisi i so kogo.. ima nekoj so iako si vo vrska.. sepak srceto poveke ti atreperuva koga si so nego otkolku so decko ti.. ;)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
ama zavisi i so kogo.. ima nekoj so iako si vo vrska.. sepak srceto poveke ti atreperuva koga si so nego otkolku so decko ti.. ;)
Едноставно решеније - раскинување на врската.
Доколку не го сакаш и почитуваш тој со кој што си во врската , не го ни заслужуваш неговото време.

Не го сваќам целиот контекст на изневерување лично , зашто да се правам курназ ?
Благодарем сум за секој момент кој една единка решила да го помине со мене , благодарен сум што мисли дека вредам за тоа. Поради таа благодарност јас неможам да изневерам ...
А се надевам и дека нема да бидам изневерен.

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Не би изневерила и никогаш и не сум го направила тоа, едноставно не постои за мене искушение кое би ме натерало да постапам контардикторно на сопствените убедувања. Ако веќе се случи да ми се појави желба за друг, тоа ми е и воедно првиот знак дека таа врска веќе кај мене нема шанса да опстане подолго- па аналогно на ова следи раскинување на истата(доколку веќе немам желба за таа личност).
А кога веќе сум слободна нема за чии емоции да се грижам да не ги повредам, се додека не сум нема шанса да дојде до ,,спуштање на завесите,,.

Kajgana Shop

На врв Bottom