- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 2.165
- Поени од реакции
- 58
bas kako sto rekov PREMNOGU SAMODOVERBA e na tvoja steta.veruvaj deka ne se poznavas sebesi ni od daleku dovolno,fakt e deka bas poradi toa sto mislis deka ke primetis,bas po5radi toa nema ni da prmetis sto ti se slucilo,edinstveno nesto sto ke primetis e deka ne sakas toa nesto da zavrsi.Не гледам како неизневерувањето е совршенство. Да изневери човек е прашање на принцип и начин на однесување кој за мене е неприфатлив. За мене да не изневериш и да бидеш посветен на врската е најнормална и најобична работа и нема врска со совршенството.
А инаку, не велам јас дека кога сум била во врска, не сум се свртела по машко газе, ама само сум погледнала и толку. Луѓе сме, имаме очи за гледање. Исто како што не би замерила доколку он погледне, затоа што тоа е нормално. Ама едно е да погледнеш и потоа да си се свртиш и продолжиш нормално, а друго е да изневериш.
Доволно себе се познавам, да знам како да избегнам такви ситуации кои воопшто водат до неверство, уште моментот кога би видела дека нешто не е во ред, ќе си заминам и повлечам од ситуацијата. Не би ни дозволила да се најдам во таква ситуација.
ovoj muabet sum go pravel so mnogu devojki so mislenje kako tvoeto,i sekogas i toa bez isklucok sekogas ispadnalo deka sum vo pravo.ne postoi covek koj ke moze da se kontrolira sebesi vo sekoja situacija.