Принцезичка
courage is contagious
- Член од
- 12 декември 2008
- Мислења
- 1.556
- Поени од реакции
- 348
Ne treba da se vozdrzuvas.Ebete se sto vie e na pat.Istoto vazi i za devojkite.EBETE SE BRE LUGE.Natalitetot ni paga,a vie ke se vozdrzuvate.
изгледа дека ти ќе си ги чистиш сам цевките некое времеAko si vo vrska so nekoja a ne ti dava ebi druga,ili pak vo ''najlos'' slucaj izmavaj si go nekolku pati.Sepak mora cevkite dole da se procistat na nekoj nacin...
А да се контролираш малце? Пробај да бидеш.....верен на пример. Најлогичен совет ти е тоа брат.уффф ...
женска ми ја изневерив, таа ми раскина ,потоа се фатив со таа што се собрав и неа ја изневерив со другарка и... и сеа од една страна се чувствувам ГАДНО а од друга страна она ми се пушти кој К*Р
да ти кажам исрено јас највеќе сто мразам е неверство и нокогаш не би простил... но едноставно незнам што ми се случуваше таа недела...не се чувствував реално ...А да се контролираш малце? Пробај да бидеш.....верен на пример. Најлогичен совет ти е тоа брат.
знам дека морам да се контролирам, утре треба да правам муабет со двете(без онаа последната) да расчистам за се и да се потрудам да не ми се пофтори истово,затоа што никогаш потешко не ми било, растргнат на сите страниКонтолирај се другар....мораш да се контролираш кога се девојки во прашање:helou:.
Prijatel jas bi ti preporacal da pojdis i vo najbliskata Baricka ili reka da se udavis poso gram mozok nemas..nema smisla toa sto go pisuvas do kade ce staseme so ova ti sto go pisa pogore kazi barem koja e celta ako nisto drugo eee kako se nerviram znaci !!Ne treba da se vozdrzuvas.Ebete se sto vie e na pat.Istoto vazi i za devojkite.EBETE SE BRE LUGE.Natalitetot ni paga,a vie ke se vozdrzuvate.
Vikas deka nikogas ne bi prostil ako nekoj ti napravi takvo nesto... pa zapamtigo ova sto ke ti go kazam i ako mozis potrudise da go primenuvas " Ne go Pravi toa sto ne sakas da ti go pravat"... i jas ne bi prostil da me izneverat, a i se trudam da ne izneveruvam sto mi ide od raka eve vejke 2 godini..ali nekogas stvarno mozi da se sluci takov nemil nastan.. a nie posto sme maski treba da ni se prosti.. vidi razgovaraj so nea objasnii pa mozi ce te svati. . good luckда ти кажам исрено јас највеќе сто мразам е неверство и нокогаш не би простил... но едноставно незнам што ми се случуваше таа недела...не се чувствував реално ...
ama zavisi i so kogo.. ima nekoj so iako si vo vrska.. sepak srceto poveke ti atreperuva koga si so nego otkolku so decko ti..Секако.
Ама јас не прашав дали планирате неверство, туку кое е тоа искушение на кое најтешко можете да му одолеете?:wink:
Едноставно решеније - раскинување на врската.ama zavisi i so kogo.. ima nekoj so iako si vo vrska.. sepak srceto poveke ti atreperuva koga si so nego otkolku so decko ti..