R
RAYTHEON23
Гостин
NIKAKO neverstvo...prirodno e i drugi zeni da bidat atraktivni no ne bi izneveril..ako mi e atraktivna nekoja togasna nea:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
ubavo kazano,samo nemoj da bides mnogu sigurna vo boldiranoto,ne zavisi toa sekogas od tebe.нема такво искушение за мене да подклекнам на неверство додека сум со еден со тој сум не гледам други не ме интересираат други едноставно мислам на тој што е со мене и го почитувам во секој моментго прифаќам со сите негови мани се обидувам да го сменам и доколку ја чуствувам љубовта не постои искушение некакво за да изневерам
Е од кого зависи, ако не од самиот човек?ubavo kazano,samo nemoj da bides mnogu sigurna vo boldiranoto,ne zavisi toa sekogas od tebe.
сваќам што целиш некоја натприродна сила да го здогледам да почнат нозе да ми се тресат иако јас немам намера за неверство да е подобар од партнерот да зрачи со енергија не кај таков се наоѓа?неможе од прв момент на минување да го здогледам и смувам залапам и слично секако треба некаков контакт да имам пред дали краток или дог некое зпонзавање да се случи тоа а за да се случи треба во мојата глава да се моткаат мисли колку е тој само совршен и привлечен а моите мисли не ги насочувам кон ниеден освен кон партенрот во тој смисол така да не би се десило некое искушение за да подклекнам иако сепак не се знае никогаш што носи иднинатаubavo kazano,samo nemoj da bides mnogu sigurna vo boldiranoto,ne zavisi toa sekogas od tebe.
bas taka,dovolno bi bilo TOJ da ti prijde i da pocne da...a normalno e da ne znaes kolku bi izdrzala da ne potkleknes pred iskusenieto(isto koga bi bil i jas na tvoe mesto),sepak nie sme samo luge...сваќам што целиш некоја натприродна сила да го здогледам да почнат нозе да ми се тресат иако јас немам намера за неверство да е подобар од партнерот да зрачи со енергија не кај таков се наоѓа?неможе од прв момент на минување да го здогледам и смувам залапам и слично секако треба некаков контакт да имам пред дали краток или дог некое зпонзавање да се случи тоа а за да се случи треба во мојата глава да се моткаат мисли колку е тој само совршен и привлечен а моите мисли не ги насочувам кон ниеден освен кон партенрот во тој смисол така да не би се десило некое искушение за да подклекнам иако сепак не се знае никогаш што носи иднината
Од што зависи? Мислам, освен ако не ја силува некој...ubavo kazano,samo nemoj da bides mnogu sigurna vo boldiranoto,ne zavisi toa sekogas od tebe.
Без разлика, пак зависи од човекот и од тоа колку тој е подготвен да оддолее на искушението. За се што правиме, самите сме заслужни или виновни, не може на друг кривицата да се префрла.bas taka,dovolno bi bilo TOJ da ti prijde i da pocne da...a normalno e da ne znaes kolku bi izdrzala da ne potkleknes pred iskusenieto(isto koga bi bil i jas na tvoe mesto),sepak nie sme samo luge...