Да и предложиме на владата

Член од
1 декември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
11
ЈАС КЕ И ПРЕЛОЖАМ НА ВЛАДАТА ДА СИ ГИ СОБЕРИ ПАРТАЛИТЕ И ДА СИ ОДИ БЕЗ ПОВРАТАК.
Море дај предложи нешто а не тропи глупости.

Владата треба да си ја гледа работата и клеветачите многу да не ги рецка оти единствена цел на нив им е да ја оневозможат владата во својата работа а не да дадат решение за нешто.
Да, да си ја гледат работата и да не подлегнуват на провокациите од СЕДЕСЕТО.

А бе доста со зелените, дадејте некоја од плавите(седесарски) за решенјие на нешто.:tapp:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дај некој закон за автомобиливе што е ова? Постара кола од 10 години не можи човек да увези, а застава 101 стара 30 години можи да се регистрира? Што мислите тие коли ги поминуваат на технички или не, моето мислење е не. Зошто сега има конкуренција во регистрирањето, и терај без технички ако не ја помини тој ќе ја помини конкуренцијата.
Што е побезбедно било која кола стара 12 години или застава 101 која само што не се распаднала на патот.

N

n/a

Гостин
Ја и предлагам на владата од Владаја... :vozbud::pos2:
да си поднесе оставка ден поскоро!

Член од
1 декември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
11
Ја и предлагам на владата од Владаја... :vozbud::pos2:
да си поднесе оставка ден поскоро!
Дека ќе си оди оваа влада ќе си оди дали за 3 години или помалку и не е толку важно што е поважно кој би ги заменил сегашнава опозоција повеќе се труди да ги задоволи гејците во нивните барања отколку сопствените граѓани.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Дур да си замини оваа влада ќе биди касно,одма не е решение него по најхитна постапка дур не е прекасно.

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Дур да си замини оваа влада ќе биди касно,одма не е решение него по најхитна постапка дур не е прекасно.
Ок, еве оваа си заминува. Кој ли друг ќе дојде? :toe:

Член од
12 септември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
42
da ja zabrani secata na drvja vo mk sumi a javnoto pretprijatie da go likvidira i transvormira vo sumska policija a lugeto koi go koristat ovoj energens da dobijat centralno parno greenje ako nekoj gleda od vladata molam za itnost oti sostojbata e zagrizuvacka
Za ova posebna tema treba povtorno da se otvori. Toa e KATASTROFA! Da vidite vo strumichko shto se sluchuva! MASAKAR!!! :ija:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Za ova posebna tema treba povtorno da se otvori. Toa e KATASTROFA! Da vidite vo strumichko shto se sluchuva! MASAKAR!!! :ija:
Кога сме кај дрвата, си приметил ли во струмичко, оние диви дрвари со преправени и нерегистрирани возила колку слободно носат дрва?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Владата треба да си ја гледа работата и клеветачите многу да не ги рецка оти единствена цел на нив им е да ја оневозможат владата во својата работа а не да дадат решение за нешто.
Чекај бе,ми ја превземаш идејата,само си додал клеветачи,наместо народ ебаго.:smir:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Да вложува повеќе во младите бидејќи тие се иднината на оваа земја.
Повеќе да се ангажира меѓународно, да се активираат сите заспани амбасадори, да водиме агресивна меѓународна полиика.
Да се истражува што е можно повеќе во областа на археологијата, да се ископуваат нови историски сознанија и артефакти, најсилни докази за нашето милениумско битисување на овој простор.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Јас на владата би и предложил, да не бара предлози од народот туку да си работи по стоте и кусур градени и надградени чекори а тек откако ќе ги заврши да не седи неангажирана и и биде досадно тогаш нека бара предлози!

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Да ги ослободи спонзорите во спортот од данок, да фркнеме на спортски план. Ке се вратат парите како на филм:smir::smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Да ги ослободи спонзорите во спортот од данок, да фркнеме на спортски план. Ке се вратат парите како на филм:smir::smir:
Се согласувам со постов. Да живне спортот во Македонија,бидејки тонеме...

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Да спроведува почеста контрола на пониските ешалони од администрацијата и да ги чисти нестручните и залутаните бидејќи тие оневозможуваат дел од заложбите на владата.

Kajgana Shop

На врв Bottom