SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.564
- Поени од реакции
- 286
Паметно!ЈАС КЕ И ПРЕЛОЖАМ НА ВЛАДАТА ДА СИ ГИ СОБЕРИ ПАРТАЛИТЕ И ДА СИ ОДИ БЕЗ ПОВРАТАК.
Паметно!ЈАС КЕ И ПРЕЛОЖАМ НА ВЛАДАТА ДА СИ ГИ СОБЕРИ ПАРТАЛИТЕ И ДА СИ ОДИ БЕЗ ПОВРАТАК.
Море дај предложи нешто а не тропи глупости.ЈАС КЕ И ПРЕЛОЖАМ НА ВЛАДАТА ДА СИ ГИ СОБЕРИ ПАРТАЛИТЕ И ДА СИ ОДИ БЕЗ ПОВРАТАК.
Да, да си ја гледат работата и да не подлегнуват на провокациите од СЕДЕСЕТО.Владата треба да си ја гледа работата и клеветачите многу да не ги рецка оти единствена цел на нив им е да ја оневозможат владата во својата работа а не да дадат решение за нешто.
А бе доста со зелените, дадејте некоја од плавите(седесарски) за решенјие на нешто.Паметно!
Дека ќе си оди оваа влада ќе си оди дали за 3 години или помалку и не е толку важно што е поважно кој би ги заменил сегашнава опозоција повеќе се труди да ги задоволи гејците во нивните барања отколку сопствените граѓани.Ја и предлагам на владата од Владаја... :pos2:
да си поднесе оставка ден поскоро!
Ок, еве оваа си заминува. Кој ли друг ќе дојде?Дур да си замини оваа влада ќе биди касно,одма не е решение него по најхитна постапка дур не е прекасно.
Za ova posebna tema treba povtorno da se otvori. Toa e KATASTROFA! Da vidite vo strumichko shto se sluchuva! MASAKAR!!! :ija:da ja zabrani secata na drvja vo mk sumi a javnoto pretprijatie da go likvidira i transvormira vo sumska policija a lugeto koi go koristat ovoj energens da dobijat centralno parno greenje ako nekoj gleda od vladata molam za itnost oti sostojbata e zagrizuvacka
Кога сме кај дрвата, си приметил ли во струмичко, оние диви дрвари со преправени и нерегистрирани возила колку слободно носат дрва?Za ova posebna tema treba povtorno da se otvori. Toa e KATASTROFA! Da vidite vo strumichko shto se sluchuva! MASAKAR!!! :ija:
Чекај бе,ми ја превземаш идејата,само си додал клеветачи,наместо народ ебаго.:smir:Владата треба да си ја гледа работата и клеветачите многу да не ги рецка оти единствена цел на нив им е да ја оневозможат владата во својата работа а не да дадат решение за нешто.
Се согласувам со постов. Да живне спортот во Македонија,бидејки тонеме...Да ги ослободи спонзорите во спортот од данок, да фркнеме на спортски план. Ке се вратат парите како на филм:smir::smir: