Да и предложиме на владата

• Креатор на темата Креатор на темата 5ko
  • Време на започнување Време на започнување
Имам мошне интересен предлог за владата,ДА СИ ИДЕ ОД ВЛАСТ,го уништија духот на Скопје,со новите закони.

Имам мошне интересен предлог за владата,ДА СИ ИДЕ ОД ВЛАСТ,го уништија духот на Скопје,со новите закони.

А кој беше духот на Скопје, и кои да дојдат на власт кога овие би си отишле?

Lav e za toa nadlezen. Gulabarnici(kjumezi) na plostad, ribarenje pod kameni most, igranje barbut(duse) na kartonska kutija, stoenje bred Bristol i slicni intelektualni aktivnosti e duhot na starite Skopjani.

А кој беше духот на Скопје, и кои да дојдат на власт кога овие би си отишле?
Духот на Скопје-слободата,има многу за пишување за таа тема.А кој да дојде на власт,што се однесува да мене,партија на власи првенствено:wink: или секнд чоис СДСМ.

МА НЕКА ЧИТААТ КАЈГАНА И СЕ КЕ ИМ Е ЈАСНО .... ЕЕЕЕЕ САМО ШТО НЕМА ДА ГО СРАБОТАТ ,,,,

Што може повеќе за младите. Тие се иднината на оваа земја. Оставете ги маторците кои работат во проценти :)

Деда, деда! Пронашао сам где је баби рупа!:vozbud:
Партија која има овакву омладину, не треба се бојати се за своју будуќност. Владаќе заувек.

Деда, деда! Пронашао сам где је баби рупа!:vozbud:
Партија која има овакву омладину, не треба се бојати се за своју будуќност. Владаќе заувек.

-E,Калабичу,Калабичу,народ ко народ,увек че да се буни против било коју своју владу.:toe:(Дража Михајлович пред да го отепаат).

Да и предложам на владата, а особено на најголемата партија која е во владата, да си ги заузда своите хорди (неписмени и напумпани локални шерифчиња со огромна партиска моќ) кои пред секои избори буквално го тероризираат народот со закани, уцени, и средства својствени на државите со најнизок степен на демократија во светот.

"Panta rei"

Чисто добронамерно :smir:

малце и физика да научат дека за секоја АКЦИЈА СЕЛЕДУВА СООДВЕТНА РЕАКЦИЈА ,,,,:pusk:

Духот на Скопје-слободата,има многу за пишување за таа тема.А кој да дојде на власт,што се однесува да мене,партија на власи првенствено:wink: или секнд чоис СДСМ.

А што сеа у Скопје ние поробени да не сме?Која слобода ја сакаш?За кејот ли мислиш?Или што кафичите работат само до 1 часот?И Пенов беше градоначалник и што направи за градот?

ЈАС КЕ И ПРЕЛОЖАМ НА ВЛАДАТА ДА СИ ГИ СОБЕРИ ПАРТАЛИТЕ И ДА СИ ОДИ БЕЗ ПОВРАТАК.

Владата треба да си ја гледа работата и клеветачите многу да не ги рецка оти единствена цел на нив им е да ја оневозможат владата во својата работа а не да дадат решение за нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom