Да и помогнеме на Ева!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.835
Поени од реакции
20.288
Значи сеуште неможам да им се изначудам на овие од здравство, да го начекам оној манекенот ако не му го акнам тоа микрофонот во грло еве на, за ваква сума ли неможат да си дозволат да одвојат, абе ова се треба на спомениците на плоштад да се обеси, нечовечност, страшно и жално.

Донирам редовно се надевам дека ќе се соберат сите средства и сето ова ќе остане само како лош сон за родителите и за малата Ева.

M

Muranyi

Гостин
Малата Ева се спрема за пат, каде очекуваме да се врати како победник!
Целосната сума не е собрана, па и хуманоста нека не застане ТУКА!
Не дозволувајте 2100 евра да бидат причина тука да застане еден детски живот!

Телефоните за донација се:
070/143-191(Т-мобиле)
077/143-402 (ВИП)
075/143-161 (Оне)

Ова беше пораката поставена на „фејсбук“ страната за донации за малата Ева, напишано од нејзините родители, кои им се заблагодаруваат на сите хуманитарци кој и помогнаа на малата Ева:

„ПОЧИТУВАНИ ВЕРНИЦИ, СПАСИТЕЛИ НА МАЛАТА ЕВА

ОВА ПИСМО ВИ ГО ПРАЌАМЕ КАКО ЗНАК НА НАШАТА БЛАГОДАРНОСТ КОН ВАС,ЗА ВАШАТА НЕСЕБИЧНА ХУМАНОСТ И ПОМОШ ВО ЛЕКУВАЊЕТО НА МАЛАТА ЕВА.

НЕКА ОВАА ПИСМО БИДЕ ГЛАС НА МАЛАТА ЕВА,ГЛАС КОЈ ЌЕ ДОПРЕ ДО СИТЕ ВАС

ЕДЕН ДЕН......КОГА ЕВА КЕ ПОЧНЕ ДА ГИ ОСОЗНАВА БЛАГОДЕТИТЕ НА ЖИВОТОТ,КЕ ДОЗНАЕ И ЗА ВАШАТА ДОБРИНА.МОЖЕ НЕМА ДА СЕ СЕЌАВА НА ВАШИТЕ ЛИЦА,НО КЕ ЈА ЧУВСТВУВА ТОПЛИНАТА НА ВАШИТЕ ДУШИ.НЕЈЗИНАТА НАСМЕВКА,НЕЈЗИНИТЕ ПРВИ ЗАПЧИЊА,ПРООДУВАЊЕТО...СЕ КЕ БИДЕ ВАША ЗАСЛУГА.ЕДЕН ДЕН......

БИДЕТЕ ГОРДИ ШТО ИМАТЕ ТОЛКУ ГОЛЕМИ СРЦА,ГОСПОД Е ГОЛЕМ И КЕ ЈА НАГРАДИ ВАШАТА ДОБРИНА СО МНОГУ ЉУБОВ,ЗДРАВЈЕ И СРЕЌА ВО ЖИВОТОТ.

ВЕРУВАЈТЕ ВО ГОСПОД,КАКО ШТО НИЕ ВЕРУВАВМЕ ВО ВАС КОГА ПОМИНУВАВМЕ НИЗ НАШЕТО СТРАДАЊЕ.

МОЛЕТЕ МУ СЕ НА ГОСПОД,КАКО ШТО НИЕ МУ СЕ МОЛЕВМЕ ДА НИ ГО СПАСИ НАШЕТО ЧЕДО.

ГОСПОД КЕ ВЕ СЛУШНЕ,КЕ ВИ ПОМОГНЕ,КАКО ШТО ВИЕ ГО СЛУШНАВТЕ АПЕЛОТ,КАКО ШТО ВИЕ И ПОМОГНАВТЕ НА МАЛАТА ЕВА.

СЕМЕЈСТВОТО ИЛИЕВСКИ ВИ БЛАГОДАРИ ЗА ВАШАТА ПОМОШ.

И ИЛЈАДА ПАТИ ДА ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРИМЕ,МАЛКУ КЕ Е ВО СПОРЕДБА СО ОНАА ШТО ВИЕ ГО НАПРАВИВТЕ ЗА СПАС НА МАЛАТА ЕВА.

ЗА СРЦЕНЦЕТО НА ЕВА,ВЕЧНО БЛАГОДАРНИ РОДИТЕЛИТЕ-“

Сеуште можете да донирате на телефоните за донација, за помош на малата Ева:

070/143-191(Т-мобиле)
077/143-402 (ВИП)
075/143-161 (Оне)

http://dreninfo.weebly.com/15/post/2012/08/1.html

M

Muranyi

Гостин
СКАНДАЛОЗНО!!!!ПРОДОЛЖУВААТ СТРАДАЊАТА НА 4 МЕСЕЧНАТА ЕВА.МАЛАТА ЕВА Е ВРАТЕНА ОД БУГАРИЈА,ПОРАДИ НЕМОЖНОСТА ДА СЕ ДОПЛАТИ ОПЕРАЦИЈА ОД 25 000 ЕВРА....
ЈА ГУБИМЕ ВЕРБАТА ВО ГОСПОДА-ДА ИМАШЕ ГОСПОД,НЕМАШЕ ДА НИ СЕ СЛУЧУВА ОВА-
ОСТАНУВА ВЕРБАТА ВО ВАС,ДРАГИ СПАСИТЕЛИ....
МОРА ОДНОВО ДА ЈА ПОЧНЕМЕ БИТКАТА,ДА ДОНИРАМЕ....
Трансакциски сметки:
300-0070827508-86 Комерцијална банka
200 - 0016518668 - 27 Стопанска Банка
Вип мрежа: 077/143-402
T Mobile 070/143-191
One 075/143-161

ПОВИК И ДО ОНИЕ ОД СТРАНСТВО,ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО ЗДРАВЈЕТО НА ЕВА:

0024580171
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
SWIFT:STOBMK2X
NAME AND SURNAME:DEJAN ILIEVSKI
IBAN :MK 07200002458017143 EUR
MACEDONIA

KONTAKT SO SEMEJSTVOTO 077/629-309

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Donirano , neka negubat nadez roditelite nejzini i bliskite verbata vo boga i dobrodusnosta na lugeto ke ja spasat maleckata Eva :)

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
дониравме и јас и жена ми.
ако стварно е вратена Ева од БГ за 25.000 мочани евра тогаш паднаа во вода сите аргументи на поддржувачите на огради, врби, олимпии, гаќи на ебениот прометеј...
ги молам истите поддржувачи да не ми реплицираат со нивните аргументи „за“, ок?
бидејќи ебено не постојат аргументи против овој...
ми се гади...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Донирано, сеогаш кога ќе ја видам Ева на слика, еден дел од мене умира :(

M

Muranyi

Гостин
дониравме и јас и жена ми.
ако стварно е вратена Ева од БГ за 25.000 мочани евра тогаш паднаа во вода сите аргументи на поддржувачите на огради, врби, олимпии, гаќи на ебениот прометеј...
ги молам истите поддржувачи да не ми реплицираат со нивните аргументи „за“, ок?
бидејќи ебено не постојат аргументи против овој...
ми се гади...
На родителите им фалат само 12 000 евра,затоа се вратени од Бугарија.Се надевам дека ќе се собере оваа сума што поскоро,да ти ибам светот ако животот на едно дете се вреднува во пари.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Што е работава? Се јавувам на бројот на T-Mobile и ми вика дека хуманитарната акција е исполнета и завршена, не можам да донирам ??? What the fuck ???

Kajgana Shop

На врв Bottom