PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Ако е болест, тогаш Планетава држи ужасно болно човештво.
Втора работа после сидата а пред ракот на бели дробови.Ако е болест, тогаш Планетава држи ужасно болно човештво.
Sto e ljubomora ? Odbrana na ljubovta . Vid na samoodbrana , zelba da se socuva nesto koe ni e mnogu milo i sakano .
Dali site se ljubomorni ?
Mislam deka ne postoi nekoj koj ne pocuvstvuval ljubomora , postojat razni vidovi na ljubomora i cela skala na intenzitet na cuvstva koja se razlikuva od covek do covek .
Dali e ljubomorata bolest ?
Koga postane opsesija i zivotot na dvajcata se pretvori vo pekol , togas toa e pataloska ljubomora koja moze da dovede do unistuvanje na ljubovta .
Kako se manifestira ljubomorata ?
Ostaveniot partner ne moze da se pomiri so situacijata , pa i ponatamu ja progonuva svojata bivsa ljubov duri i koga e ona vo druga vrska ili brak .
Do kade se stignuva taka ?
Mnogu pati imame procitano vo vesnici kako patoloski ljubomorna licnost se obidela da ubie ili ubila svoja bivsa ljubovnica ili zena .:lud: A ljubomornite zeni pravat sceni na javni mesta , se obiduvaat po sekoja cena da ja rasipat segasnata vrska na nejziniot bivsi ...
Dali ljubomorata mozeme da ja primetime ?
Ljubomornite licnosti za se drugo reagiraat normalno , samo vo vrska so svojata ljubov ja gubaat smislata za realnost .
Koj e poljubomoren zenite ili mazite ?
Jas mislam deka toa se mazite , barem kaj niv e poizrazena :kez:
Zosto ljubomornite licnosti ne gi privakaat opravduvanjata od svojot partner ?? :raz:
Kako da se pomogne na ljubomoren(a)? :icon_conf