Дали јадете путер од кикирики?

T

Torchyrus

Гостин
Женска глупа глава. :) Дека ти дудлаат пола 14годишњаци у играчница мислиш цел форум ти се клања. Како прво јас ти објаснив како правилно да го почуствуваш овој благодет од горнио, ти ќе ме тепаш вербално у стилом шо е бе брат, смета нешо?

Јак коментар, само не се воздржувај, како уосталом ќе се брои и постот каде се воздржуваш од коментар. Али хеј, еве џокер уште еден од мене, за пост плус, цитирај ме, биди последна слободно со оф мори мајко господи боже ај не коментирам и смајли као демек ме одјебува. Кихче.
Шо бе џанак да не ти е криво шо има 494 лајкови на 2.090 мислења а ти имаш 6.352 со 1.207 па сеа мешаш баби и жаби тука? путери и коментари?:ROFLMAO:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Шо бе џанак да не ти е криво шо има 494 лајкови на 2.090 мислења а ти имаш 6.352 со 1.207 па сеа мешаш баби и жаби тука? путери и коментари?
Dojde decko i..

Te boli kur brat. Bitno komentarce a i laikce od tami. Mnogu macho. Onaka, superman i lous, tarzan i jane, king kong i plavata, ameba i ameba.

Ali hej, close enough. Bitno GAZIS BRAT!

T

Torchyrus

Гостин
Dojde decko i..

Te boli kur brat. Bitno komentarce a i laikce od tami. Mnogu macho. Onaka, superman i lous, tarzan i jane, king kong i plavata, ameba i ameba.

Па то бе брат битно фатив лајк шо викаш , ама ти шо ми правиш услуга шо ме цитираш да билдам мислења и лајкови да станам ко тебе онака популарен на форумов е за то има да ти купам калапче путер и тегло мармалад да знаеш ...
Дап мора да има некој шо ќе газе некој шо ќе лупа мислења по форуми и шо ќе се праи паметен ;)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Па то бе брат битно фатив лајк шо викаш , ама ти шо ми правиш услуга шо ме цитираш да билдам мислења и лајкови да станам ко тебе онака популарен на форумов е за то има да ти купам калапче путер и тегло мармалад да знаеш ...
Дап мора да има некој шо ќе газе некој шо ќе лупа мислења по форуми и шо ќе се праи паметен ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Убаво ви викаат, не го јадете од лажица ко гудиња :), намачкајте на леб и со нешто друго, јако е инаку.

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Да стварно е вкусен јас пробав со кисели краставички интересна комбинација :D

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Dojde decko i..

Другар пошо гледам овие парче прават со лајкови а и доста актуелно е во светов,па би сакал да те побарам за лајк партнер (нешо као спаринг партнер во бокс) чисто онака рејтинг да билдаме..м шо викаш?

И ај сеа дај еден лајк не биди стипса:D

И чисто колку да не бидам ептен оф...Сум пробал онака чист многу силен вкус ми има,ама мора да се проба некој од рецептите (погоре).

• Tαммι •

Гостин
Убаво ви викаат, не го јадете од лажица ко гудиња :), намачкајте на леб и со нешто друго, јако е инаку.
Само си го кажав моето мислење....секој си има право на сопствен вкус нели? Јас го пробав, експериментирав и не ми се допадна па искоментирав...нема потреба од правење паметни на форумов.
noob

Aли се простуваат почетнички грешки.
И пак ќе ти повторам пробав и не ми се свиѓаше.
Женска глупа глава. :) Дека ти дудлаат пола 14годишњаци у играчница мислиш цел форум ти се клања. Како прво јас ти објаснив како правилно да го почуствуваш овој благодет од горнио, ти ќе ме тепаш вербално у стилом шо е бе брат, смета нешо?

Као второ брат не ми дудла пола играчница 14 годишњаци мене другарицава ме заболе ако има дудлачи на форум....и уопште не барам а и неам потреба некој да ми се клаља на форумов (а па поготово не ти). Фала што објасни баш си "фин". Не се фурај, ако се сметаш за некој арогантен, ироничен и саркастичен не си, само излагаш глуп шупак со извинување на изразот.
Јак коментар, само не се воздржувај, како уосталом ќе се брои и постот каде се воздржуваш од коментар. Али хеј, еве џокер уште еден од мене, за пост плус, цитирај ме, биди последна слободно со оф мори мајко господи боже ај не коментирам и смајли као демек ме одјебува. Кихче.
Се воздржувам за да не бидам некултурна и да не лупам офф топици по форум. За билдање мислења ама баш ич не ми дреме. А у играчница што играм тебе ич да не те боли лево уво. Од коа сум на форум играм таму (го знаеш периодот коа не се броеја таму мислења)? Ти демек нешо сакаш сеа да излезеш добар форумџија и да се праиш паметен, wow не играм у играчница ама затоа го цитирам секој втор член, за да он ми врати на тоа да почнеме да се караме и оооооооооооооп Wot ќе напумпа мислења. Дај бе смешен си. И само еден пријателски совет на W-то, Noob bot и остали одамна им пројде модата ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Прв пат слушам за ваков путер. Ќе купам некој ден па да видам што ќе биди. Ќе го опишам филингот овде :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
aide site LIKE na mislewevo 6o mislat deka Tami go zaeba wot4e

инаку не сум љубител на кикирики

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
По срање работа од од ова путер од кикирики нема ..

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Неколку пати иам пробано да сфатам шо гледаат американците убаво у тоа па дури и со прст црпат од тегла, ама не можам. Одвратен вкус ми има.

Kajgana Shop

На врв Bottom