Дали јадете путер од кикирики?

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Не јадам :) Ми има чуден вкус некако и не ми е вкусно за јадење ама ич .

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
нез како го сакаат толку многу американците.. ич не е добар

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Па тие американците само глупости јадат. путер од кикирики, маршмелоус, џелоу....

Ни едно од тие не ми се свиѓа, одвратни ми се. Тоа благо ли е?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Јас само еднаш имам пробано путер од кикиритки. Ми има многу глупав вкус, а и после глава ме болеше. Подобро ќе си купам кикиритки печени.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Решив да купам пред извесно време онака ми текна и во веро центаров има на pami, вкусот ми го задоволи. Го искомбинирав со домашен џем од слива, мед и еурокрем и фантастично беше посебно со џемот и медот.
Ваш предлог за комбинација на путер од кикирики со што останато би идело добро?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Зошто 80% од Американците се дебели?
-Главно јадење им е Путер од кикирики, а тоа калории ептен. Така да не се препорачува премногу да се конзумира. (ако се сеќавате на тие што го гледале Lost на А1, Хуго колку јадеше Путер од кикирики, хаха)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Имам пробано само еднаш и беше најодвратното нешто што го имам пробано во животот. Тотално гадно...

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Решив да купам пред извесно време онака ми текна и во веро центаров има на pami, вкусот ми го задоволи. Го искомбинирав со домашен џем од слива, мед и еурокрем и фантастично беше посебно со џемот и медот.
Ваш предлог за комбинација на путер од кикирики со што останато би идело добро?
Pami не е добар. Пробај го оној од Витаминка ..

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
Дааааааааааа го обожавам! Или го јадам со мармалад од сливи, или со еурокрем плус... Го сакам во колачи со чоколадо, екстра комбинација е! И моето омилено : тост со путер од кикиритки со чоколадо и банана.... ммммммм американци фала ви! :cuc:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Дааааааааааа го обожавам! Или го јадам со мармалад од сливи, или со еурокрем плус... Го сакам во колачи со чоколадо, екстра комбинација е! И моето омилено : тост со путер од кикиритки со чоколадо и банана.... ммммммм американци фала ви! :cuc:
Ќе се угоиш многу после ке бараш диети ;) Имам пробано не ми праи ќејф многу ми мириса

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
Ќе се угоиш многу после ке бараш диети ;) Имам пробано не ми праи ќејф многу ми мириса
Хахаха среќа што не се фаќа на мене :) Благодарност до мајка природа. А и да се поправам, ќе си бидам дебела и среќна :ROFLMAO:

S

Stef Bachatero

Гостин
Хахаха среќа што не се фаќа на мене :) Благодарност до мајка природа. А и да се поправам, ќе си бидам дебела и среќна :ROFLMAO:
Be fat be happy the American Way.Сигурно си активна девојка а да се здебелиш и да си ми девојка би размислил дали би бил со тебе.Не ме разбирај погрешно но ако ти си ме запознала со мускули и тие после ги нема,а имам се карактеристики за добар маж и ти исто би размислила.Првиот впечаток е супер,а и овој путер од кикирки не сум го јадел одамна,а супер беше :)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
10
Поени од реакции
10
Да, имам дома путер од кикирики и има соленкаст вкус но кога го јадеш со нутела крем, како да јадеш сникерс ! <33

Kajgana Shop

На врв Bottom