Pami не е добар. Пробај го оној од Витаминка ..Решив да купам пред извесно време онака ми текна и во веро центаров има на pami, вкусот ми го задоволи. Го искомбинирав со домашен џем од слива, мед и еурокрем и фантастично беше посебно со џемот и медот.
Ваш предлог за комбинација на путер од кикирики со што останато би идело добро?
Ќе се угоиш многу после ке бараш диетиДааааааааааа го обожавам! Или го јадам со мармалад од сливи, или со еурокрем плус... Го сакам во колачи со чоколадо, екстра комбинација е! И моето омилено : тост со путер од кикиритки со чоколадо и банана.... ммммммм американци фала ви!![]()
Хахаха среќа што не се фаќа на менеЌе се угоиш многу после ке бараш диетиИмам пробано не ми праи ќејф многу ми мириса
Be fat be happy the American Way.Сигурно си активна девојка а да се здебелиш и да си ми девојка би размислил дали би бил со тебе.Не ме разбирај погрешно но ако ти си ме запознала со мускули и тие после ги нема,а имам се карактеристики за добар маж и ти исто би размислила.Првиот впечаток е супер,а и овој путер од кикирки не сум го јадел одамна,а супер бешеХахаха среќа што не се фаќа на менеБлагодарност до мајка природа. А и да се поправам, ќе си бидам дебела и среќна
![]()
Во тинекс и веро имаВо кои маркети ги има путерот од кикиритки?