Не се секирај друже , ја сум О+ исто така и јадам путер од кикирики цел живот па жив и здрав сум.Баш почнав да го јадам, и дознав дека е штетен за мојата крвна група (О+)...баш ми е жал што мора да го фрлам![]()
што не кажа порано? веќе вечерав х))Не се секирај друже , ја сум О+ исто така и јадам путер од кикирики цел живот па жив и здрав сум.
Интересна ствар е , калоричен е - бајаги , ама со банана (колку чудно и да звучи) убаво се комбинира.
Јас стално гледам во Тинекс има наш од Охрид мислам е 200 гр. 52 денари, а има и еден поскап Пами тој е над 100 ден. ама и поголемо пакување беше. И никако да купам...од пуст скептицизамНе сум јадел ама од љубопитност одма ќе си купам ако го најдам секако О_о Ме интересира цената да не е премногу "мрсна" како и самиот производ ?![]()
![]()
![]()
Не е баш ногу скапо јас мислев 3-400 денараЈас стално гледам во Тинекс има наш од Охрид мислам е 200 гр. 52 денари, а има и еден поскап Пами тој е над 100 ден. ама и поголемо пакување беше. И никако да купам...од пуст скептицизам![]()
Хммм зашто би бил штетен баш за 0+?Баш почнав да го јадам, и дознав дека е штетен за мојата крвна група (О+)...баш ми е жал што мора да го фрлам![]()
незнам, имам таква книга „Исхрана по крвни групи“ и го имаат наведено како штетен.Хммм зашто би бил штетен баш за 0+?
Ваљда мислиш на книгата на D'Adamo. Кој сака поише инфо клик.незнам, имам таква книга „Исхрана по крвни групи“ и го имаат наведено како штетен.