Дали јадете путер од кикирики?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Уфф да, многу ми е вкусен.
Баш го комбинирам во америчка верзија со џем.
Њам њам :turn:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Исто како мајонез да јадеш.. Многу калории има а не е нешто посебно :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.920
Поени од реакции
11.297
Јадев порано тој во зеленото мало пластично кутивче што се продаваше. Ама одамна не се продава повеќе мислам, ако грешам нека ме исправи некој или еве нека каже каде се продава путер од кикирики и што пари е :)

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Ја еднаш се заебав купив и не е тоа како што очекував, не е ни солено ни благо-никакво

S

Sheldon Cooper

Гостин
Баш почнав да го јадам, и дознав дека е штетен за мојата крвна група (О+)...баш ми е жал што мора да го фрлам :(

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Баш почнав да го јадам, и дознав дека е штетен за мојата крвна група (О+)...баш ми е жал што мора да го фрлам :(
Не се секирај друже , ја сум О+ исто така и јадам путер од кикирики цел живот па жив и здрав сум.

Интересна ствар е , калоричен е - бајаги , ама со банана (колку чудно и да звучи) убаво се комбинира.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Не се секирај друже , ја сум О+ исто така и јадам путер од кикирики цел живот па жив и здрав сум.

Интересна ствар е , калоричен е - бајаги , ама со банана (колку чудно и да звучи) убаво се комбинира.
што не кажа порано? веќе вечерав х))

П

Пепси_

Гостин
Не сум јадел ама од љубопитност одма ќе си купам ако го најдам секако О_о Ме интересира цената да не е премногу "мрсна" како и самиот производ ? :) :) :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.146
Не сум јадел ама од љубопитност одма ќе си купам ако го најдам секако О_о Ме интересира цената да не е премногу "мрсна" како и самиот производ ? :) :) :)
Јас стално гледам во Тинекс има наш од Охрид мислам е 200 гр. 52 денари, а има и еден поскап Пами тој е над 100 ден. ама и поголемо пакување беше. И никако да купам...од пуст скептицизам :)

П

Пепси_

Гостин
Јас стално гледам во Тинекс има наш од Охрид мислам е 200 гр. 52 денари, а има и еден поскап Пами тој е над 100 ден. ама и поголемо пакување беше. И никако да купам...од пуст скептицизам :)
Не е баш ногу скапо јас мислев 3-400 денара :) :) Ти па земи пробај ако е оваа цена обавезно ќе земам јас....

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Многу бев попалена по путер од кикирики, се додека не го пробав...ништо посебно.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.153
Поени од реакции
4.037
Хммм зашто би бил штетен баш за 0+?

Kajgana Shop

На врв Bottom