kako ne ta duri ke se samoubijev arno ziv ostanav sedev na kosot od sobata i placev posle i veni isekov samo me spasija komsiite toa bese pred da ispjam 50 lehsiliumi:baeh:
некој ке кажат дека е срамно или што знам јас ама тоа е сосема нормална работа нормална појава да му посветиш година-две на некој и после туку така да се изруши све мислам дека секој би пуштил солза зар не?
Да, имам плачено но било поминало. Нема потреба да плачеш за некој, тој што те сака нема да дозволи да плачеш, а и тој што треба да остане ќе остане...
Да, тоа го правам моментално. Едноставно работите се премногу комплицирани, а за мене неиздржливи а да не пуштам солза. Но подобро човек да се освести на време, побрзо ќе преброди отколку со лажната надеж да заглави многу повеќе
имам пролеано и доста солзи сега тоа не ми треба
јас мислам дека сите имаме барем еднаш заплакано али мислам дека некогаш не вреди да се троши водата од телото за тоа :pos2::pos2::pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.