Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Сум пуштил солза во име на љубовта да! :) јебем ли га....

Член од
21 октомври 2008
Мислења
178
Поени од реакции
3
kako ne ta duri ke se samoubijev arno ziv ostanav sedev na kosot od sobata i placev posle i veni isekov samo me spasija komsiite toa bese pred da ispjam 50 lehsiliumi:baeh:

Член од
27 септември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
9
Тууу дали имам ,а па за првата љубов се убив од плачење сеа ми е смешно кога ке се сетам ама тоа е

Д

ДаркхарТ

Гостин
Плачев ама се ќе му се врати.Сите нерви и солзи шо ги потрошив не беа за џабе.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Нормално дека имам плачено.Колку да и се воздржувам џабе е.Кога нешто неможе да спречи тоа е.Луѓе сме кога тогаш ќе попуштиме некогаш.

Hija de la luna

my life is the love
Член од
28 октомври 2009
Мислења
29
Поени од реакции
1
некој ке кажат дека е срамно или што знам јас ама тоа е сосема нормална работа нормална појава да му посветиш година-две на некој и после туку така да се изруши све мислам дека секој би пуштил солза зар не?

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Да, имам плачено но било поминало. Нема потреба да плачеш за некој, тој што те сака нема да дозволи да плачеш, а и тој што треба да остане ќе остане...

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Сум плачела и тоа и пред него.Нема зошто да се срамам,тоа е природно.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Плачев оти не бев миена лице, па викам ај барем вака вода дома нема да трошам:pos2:

Член од
8 мај 2009
Мислења
284
Поени од реакции
102
Да, тоа го правам моментално. Едноставно работите се премногу комплицирани, а за мене неиздржливи а да не пуштам солза. Но подобро човек да се освести на време, побрзо ќе преброди отколку со лажната надеж да заглави многу повеќе

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
имам пролеано и доста солзи сега тоа не ми треба
јас мислам дека сите имаме барем еднаш заплакано али мислам дека некогаш не вреди да се троши водата од телото за тоа :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom