Хммм..дефинитивно Да..Премногу сум емотивна и осетлива така да за некоја поголема караница плачам а за раскинувања..I hate this part right here...
Плачка сум бе па што...:kesa:
Гласав за НЕ али сум плачел, само еве зш: Кога и раскинав на една бивша она почна да плаче, а мене ми падна многу глупо, и секогаш ко ќе видам некој да плаче солзи и на мене почнуваат сами да ми течат и што е најтрагично па тешко ми престануваат.
многу често плачам, голема плачка сум пошто плачам и кога треба и кога не треба. сум плачела и за некои добри работи кои навистина ме трогнале, плачам на скоро секоја расправија, едноставно таква сум - емотивна:nesum:
Не сум плачела онака сериозно, сеуште ме немаат разочарано во љубовта, само во 5то одд. плачев зашто тој што го сакав се пресели во Австралија, а и он ме сакаше......:icon_frow
Плачев као копиљ ... 5/6 одд (јбг тогаш не јадеа децата амерички батаци па да се ебат у 4то) за едно девојче (детска љубов ако може така да се каже) што ми ја собра еден другар хахаха .... тоа беа времиња !!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.