Mrs. Vedder
red cloud at sundown
- Член од
- 12 февруари 2009
- Мислења
- 984
- Поени од реакции
- 66
Сум плачела и не ми е срам шо плачев заради љубов него шо плачев за погрешна личност!
Исто:nesum:Сум плачела и не ми е срам шо плачев заради љубов него шо плачев за погрешна личност!
Будали и ја и ти, никој не е поважен од тебе и не ги заслужува твоите солзи ама кој да сфати тогаш(оддамна беше)...Ама ајде искуство-никому не му тежи на грботИсто:nesum:
Не ми се верува сеуште дека 3 години сум плачела за некој кој не вреде:uvo:
Будали и ја и ти, никој не е поважен од тебе и не ги заслужува твоите солзи ама кој да сфати тогаш(оддамна беше)...Ама ајде искуство-никому не му тежи на грбот
Мобилни сигурно.Немам плачено, ама имам скршено два три предмети, подобро да не пишувам што .
Се додека ги нарекуваш девојките со ,,пиче,, нема ни да осетиш како е кога и значиш на некоја,може само да мислиш дека те посакува,но мажот/дечкото мечта е далеку од твојот профил.Кога би знаел само што жените сакаат....Мобилни сигурно.
Иначе не сум плачел за пиче до сеа, сум се нервирал али да плачам не.
Плачев само еднаш кога љубовта моја изгуби титула пред 2 години со исто бодови, од ку*вата мадридска.
Верувај дека не вреди,јас на време го сватив тоа...никој не заслужува да плачеш за него...ако те поштува,ако те сака нема да дозволи да пролееш ниту една солза,свести се додека е на време зашто животот е краток и не треба да губеш време за некој...има илјадници кои би сакале да го освојат твоето срцеsum placela i uste si placam no seuste nemam svateno dali vredi ili ne toj za kogo placam.