- Член од
- 27 март 2011
- Мислења
- 362
- Поени од реакции
- 163
ne e loso da se bide vo nekoi situacii duri e i potrebno
Доза мазохизам во сексотЈа сум кинки :lol:
odlicna idea koga te zdoboluva i vrakas so nesto slicnoПонекогаш и викам да ме мава по грб со антена од транзистор,тенок ланец ,зависи што има при рука у моментот.Кога ке се здивам од болка и се фрлам,па после борбата два дена ко каубоец оди малата.:$
Dobra rabota sto mnogu ja pali mojava i gi fakam dvete race pozadi grb i malku pogrubicko ja ebam nekogas i koga mi go pusi istototo so racete nejzini na grbПа обично откога ке 'нападнам' почнува да ми мава шамари,да гриза,да штипе,да гребе, па пробувам колку што можам понежно да и го скршам отпорот.Ипак е женско треба да пазиш да не се занесеш.Од друга страна неа и е се дозволено(освен огнено оруж.) :-D
ај викни ме и мене некогаш, доста сум силен, имам и метален пендрек, имам електричен тејзер, боксирач, ланец...Понекогаш и викам да ме мава по грб со антена од транзистор,тенок ланец ,зависи што има при рука у моментот.Кога ке се здивам од болка и се фрлам,па после борбата два дена ко каубоец оди малата.:$
Обожавам да доминирам. Перверзија ми е некоја да ја заврзам натртена , и да ја работам душмански во доги , а цицките да и се маваат слободно додека фацката и е забодена во некоја перница.
И фацата и ушите да и се црвени , обожавам кога ушите и се црвени и пот да и тече низ фацето. АУУУУ ЈАКО !![]()
Мала забелешка ,сето тоа не би било комплетно ако не квичи како кучка и не цмиздри со звуци како јапонкине во јапонскине порничи, како и тоа да збесне и самата да почне да се наденува на кур.
Или да почне да те моли да свршиш шо побрзо,прво тоа да биде онака да ти наредува а после да моли и да те гледа жално како покорена кучка.