Дали сте перверзни? Какви перверзии сте направиле досега?

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Локација
Skopje
Ја сум кинки :lol:

Малце претенциозна тема за наше поднебје,не веруем дека ќе наиде на позитивен одглас ама ај..да се проба..
Tука може да се вбројат: Akrotomofilija,Asfinktični orgazam(иначе од ова загина пеачот на INXS,Vrzuvanje,Fetishizam,Grizenje,Kukli na duvanje,Negrofilija,Onanija..и така натака :)

Cali, mislam deka temava e seuste mnoooooogu Tabu kaj nas, a deka site se eden nacin perverzni toa da, ama ne veruvam deka nekoj javno ke priznae :lol:

Па мора од нешто да се почне,зачеток и така натака...па ако им се пишува ок,ако не ќе избришеме.

Во денешно време како перверзно (настрано) се смета само сексот со животни - ништо друго.

Acid напиша:
Во денешно време како перверзно (настрано) се смета само сексот со животни - ништо друго.

Не мислат баш сите така, ама јас се сложувам апсолутно. :P

По некоја си дефиниција која ја мозгале сексуалциве, доколку и двајцата партнери нешто сакаат и им е интересно - тогаш тоа во никој случај не е перверзно.

од постовите во љубов и секс може да се види кој е преверзен а кој не

Perverzija e termin koj poteknuva od nekakva si doktrina sto vo bukvalna smisla bi znacelo “otstapuvanje” od ona sto e percepirano kako religiozno ili normalno. Perverzen e covekot koj se naoga vo sostojba na perverzija (opsto poznato neli).

Perverznost ima nekolku znacenja no nas ne interesira seksualnata konotacija sto objasnuva razni ne-tipicni seksulani interesi pa ponekogas i etiketirani kako seksualni zlostorstva.

Vrti suci se sto ne e normalno za nekogo e perverzno pa za ponatamu mene i jadenje marmalada moze da mi bide perverzno

baby напиша:
Ponekogas sum....t.e.mozebi toa sto za mene e perverzno za nekogo ne e
Кажи што си направила што сметаш дека е перверзно, не биди толку затворена... :wink: Би било добро темава да се преименува во "Дали сте перверзни и што е најперверзното нешто што сте го направиле?"
Ajде, "пуцајте"!

Acid напиша:
baby напиша:
Кажи што си направила што сметаш дека е перверзно, не биди толку затворена... :wink: Би било добро темава да се преименува во "Дали сте перверзни и што е најперверзното нешто што сте го направиле?"
Ajде, "пуцајте"!
Sepak ne bi :oops:

baby напиша:
Acid напиша:
baby напиша:
Ajде, "пуцајте"!
Sepak ne bi :oops:
Ајде, инаку никогаш нема да дознаеш дали било перверзно или не! :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom