Не мислат баш сите така, ама јас се сложувам апсолутно.Acid напиша:Во денешно време како перверзно (настрано) се смета само сексот со животни - ништо друго.
Кажи што си направила што сметаш дека е перверзно, не биди толку затворена... :wink: Би било добро темава да се преименува во "Дали сте перверзни и што е најперверзното нешто што сте го направиле?"baby напиша:Ponekogas sum....t.e.mozebi toa sto za mene e perverzno za nekogo ne e
Sepak ne biAcid напиша:Кажи што си направила што сметаш дека е перверзно, не биди толку затворена... :wink: Би било добро темава да се преименува во "Дали сте перверзни и што е најперверзното нешто што сте го направиле?"baby напиша:Ponekogas sum....t.e.mozebi toa sto za mene e perverzno za nekogo ne e
Ajде, "пуцајте"!
Ајде, инаку никогаш нема да дознаеш дали било перверзно или не! :lol:baby напиша:Sepak ne biAcid напиша:Кажи што си направила што сметаш дека е перверзно, не биди толку затворена... :wink: Би било добро темава да се преименува во "Дали сте перверзни и што е најперверзното нешто што сте го направиле?"baby напиша:Ponekogas sum....t.e.mozebi toa sto za mene e perverzno za nekogo ne e
Ajде, "пуцајте"!![]()